Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj, ha nem egy leszbikus ír akár kérdést akár választ ebben a témakörben?
Főleg hogy sokszor a vonzódási iránytól teljesen független a felvetülő probléma.
Sokszor van megcsalásos, megszólítási technikákért érdeklődő, vagy egyszerűen sikertelen párkapcsolatú nő, aki kiír egy kérdést. Majd a nem nő válaszolókra rátámadnak, hogy egyáltalán hogy merészel ide írni...
Jó, ha arról lenne szó, hogy egy két végén használható műanyag kell neki és az érdekli kinek melyik jött be...
22es, nézd kívülről. Szándékosan, vagy csak modorosságból, de ez a stílus a benyalás. Az pedig, hogy zavar-e hogy lepontoznak, már csak a hozzáállásod mások viselkedésére. kb valami olyasmi, hogy akinek szépet akartam, vagy számukra tetszőt, ahhoz eljutott, a többi nem érdekes, vagy valami hasonló.
Egyébként úgy általában véve sem konkrétan az én és a másik ember viszonya érdekel. Inkább a nagyobb összefüggések és az igazságtalanságok. Ha valakit igazságtalanság ér, akkor kiállok mellette még akkor is, ha személyesen nem kedvelem őt. De a helyzete miatt védem.
23. A pontozás nem az én világom. Nem hiszek a válaszok hasznos/haszontalan felosztásában. Inkább a vélemények/indulatok megoszlásában. Hogy mennyi szól az adott helyzetnek és mennyi konkrétan annak, akinek címezték.
24. Ez az én vs majdnem mindenki az azért érdekes, mert ha van egy álláspontjuk, az mindig kiderül, hogy nem érvrendszerek és logikus úton követhető gondolatok összessége. Hanem benyomások, az adott emberhez való viszonyoké.
Míg nálam nem.
Nagyon úgy néz ki, hogy a leszbikusok egy masszív része egyben férfigyűlölő is.
És alig várja, hogy bármi módon kapaszkodót nyerjen a gyűlöletének tárgyában.
De mint általában , ennek sincs értelmi alapja, csak érzelmi.
Mint egyesek a cigánysággal, mások a zsidókkal, , vagy épp a négerekkel. Mondjuk itthon van erősen francia gyűlölő tömeg is. Ami számomra érthetetlen... De mégis.
Összességében ezt a konklúziót sikerült levonni.
Persze nem általánosíthatok teljesen én sem. Van kulturált leszbi is, aki nem férfiakat és nőket lát, hanem embereket. De ha eddig nem derült volna ki, nem róluk volt szó.
Ha mégsem derült volna ki, akkor tőlük elnézést kérnék így utólag.

" kategóriában jelenlévő hölgyeket" Ez olyan mint az egyik srác, aki énekelni akart www.youtube.com/watch?v=oZXn9AMAVxw kb 5:20 környékén kezd.
Ez a modoroskodás...

Amennyire bohóckodásnak érzed te a srácot, úgy látom én a nyálas szövegeket. Valószínűleg a srác is alapból ilyen.
Félre érted... nincs min fogást találni. Ahhoz kéne egy vélemény is. Az, hogy biztos a megszólalás nem tetszik nekik, az ahogy láthattad nem igazán jött be. Támogatólag , velük hasonló szólamban írtál ide, mégis negatív értékelést adtak rá. 1 kivétel volt, aki írta, hogy ne bántson a többi.
De ez is csak arra utal, hogy a bevett gyakorlat az, hogy bántanak.
A biztos rosszat mondtál nekik dolog nem működik, a nem érdekel hogy ha lepontoznak/leszólnak, az meg nem más, mint hozzáállás. Ez nem több, mint hogy hogy kezeled. De nem igazol semmit, csak hogy nem veszed magadra, bármi is van.
Ez az a semmire se elég dolog, amiben nincs nagyon mibe bele kötni, hiszen nem mond szinte semmit. Amit igen, azzal pedig közben bukik el, mi közben kimondja/leírja.

"Szerintem sehogy.Ha korrekt ember lennél inkább ott hagynád a férjed"
Szerintem sehogy.Ha korrekt ember lennél inkább ott hagynád a válasz a kérdezőtől:
"Ez klassz, de nem téged kérdeztelek,hanem a nőket."
Ilyenekre gondolok...

Bárcsak olyan laza és stresszmentes életem lenne, hogy a legnagyobb bajom az legyen, ha egy férfi hozzá mer szólni a leszbikus kérdésekhez. Vannak teljesen normális válaszok, vannak megkérdőjelezhetőek, vannak teljesen feleslegesek és jogosan támadhatóak - de olyan könnyű dolog továbbgörgetni. Nem értem, miért tört itt ki a háború ( törölt kommentek számából ítélve), meg az alacsony ingerküszöböt sem egyik oldalról - az értetlenséget meg a másikról.
Közönség nélkül nincs bohóc, tehát a provokáló mókusok se fognak itt cikázni, ha nincs, aki bosszankodik miattuk.

Mert nem őket kérdezte hanem a nőket :D Nőktől várta a választ, akkor egy férfi ne írjon már, mert más helyzet, volt egy kis összefüggés de nem uyanaz.
Amúgy az a kérdező biszex volt nem is leszbikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!