Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor azt írja valaki hogy legyen "normális" az kinek mit jelent?
Emberi. Ne legyen öntelt, egós, leszarom dolgokban. Számomra a normális ember az, aki jólelkű és egyszerű. Aki ugyanúgy beéri az egyszerű dolgokkal mint én.
Értse a viccet és ne legyen unalmas.
Tudod, akire te is azt mondanád, hogy normális.
(külsőségekkel nem véletlen nem jöttem)
Margit, hát noooormáális??!
A kérdésre válaszolva, a szituációnak megfelelően viselkedjen, a többieket tisztelve, jó ízlésüket nem sértő módon reagáljon, kommunikáljon. Felnőttként és ne gyerekként fejezze ki magát. Tehát lehetőleg ne úgy, ahogy én tettem fentebb.
Azt (leszbikusságtól független a téma mellesleg) nagyon bírom. A saját normáit emeli olyankor valaki világ szintűvé. Nyilván csak a saját életvitele a helyes, biztos...
Vagyis aki "normális" párt akar, az nem akar igazodni a másikhoz, könnyen kezelhetőségre vágyik.
Ne legyen betegesen féltékeny minden emberi lényre akivel szóba áll az ember.
Legyen nyitott a világ dolgaira,hűséges,őszinte..lehessen vele beszélgetni is ne csak sexre legyen jó.
Figyeljen,tiszteljen másokat..ne legyen beképzelt,nem tőrödöm..
Azt tudom, hogy ha egy esküvőn a menyasszonyi asztalra ürítesz, az egyesek szerint "nem normális".
De ki tudja ezt előre megítélni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!