Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy a barátnőm néha kicsit csúnyán beszél szex közben és ez engem felizgat?
Figyelt kérdés
Ő biszex és kicsit vadabb nő. Szex előtt ilyeneket szokott mondani hogy felizgatják a nagy melleim, meg hogy úgy kiny.... most. Szex közben is olyan vad a melleimet szívja, néha rácsap a puncimra. Eddig minden barátnőm gyengéd volt, azt hittem hogy ez a normális. Egyébként bejön amit csinál, meg tetszik is, csak nem tudom hogy normális ez. Mert egy régebbi kapcsolatomban sem volt ilyen. De vele úgy érzem sokkal jobb a szex mint eddig bárkivel. De még nincs annyira sok tapasztalatom.2018. máj. 13. 11:32
1/6 anonim válasza:
Ha téged ez izgat, és benne partnerre leltél ezt illetően, akkor nincs ezzel semmi baj ! Ne aggódj !!
Miért kell ilyen buta kérdéseket feltenni !
2/6 A kérdező kommentje:
Mert még fiatal vagyok, meg kicsit visszahúzódó is és nem tudom hogy ez így normális vagy sem. Nehezen fogadtam el, hogy a nőkhöz vonzódok, meg kicsit félénk is vagyok, ezért csak a neten tudom ezt megbeszélni, mert barátokkal ilyesmit nem beszélek meg.
2018. máj. 13. 12:08
3/6 anonim válasza:
Én nő vagyok és nekem is tetszene egy ilyen barátnő. Pasikban, nőkben is azt szeretem aki ilyen mert velük valahogy jobban ledönthetők ezek az erkölcsi gátak amik nélkül sokkal jobb a szex.
4/6 anonim válasza:
A pasimmal így szexelünk, felizgatja a másikat ha nyíltabb dolgokat mondunk egymásnak, pl most irtózatosan megduglak...ilyesmi.... szereti ütni a fenekem, néha erősebben megharap. Így sokkal izgatóbb és szabadabb a szex.
5/6 anonim válasza:
Ha valóban bejön, hogy ilyen a barátnőd és felizgat a vadsága, akkor ne törődj vele, hogy "normális"-e vagy sem.
Szerintem akkor kellene elgondolkodni, ha igazából nem imponálna, izgatna, hanem "csak" elfogadnád, beletörődnél és azért nem ellenkeznél, nehogy vita, konfliktus, keserűség legyen az eltérő igények miatt.
19L
6/6 anonim válasza:
Ha neked tetszik, akkor ne foglalkozz azzal, hogy normális-e vagy sem, mert nektek kettőtöknek normális, mert mindketten élvezitek. És igen, így is normális egy szexuális együttlét, nem csak gyengéden lehet szexelni, kell a vadulás is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!