Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha választhatnátok inkább szűz legyen a leendő barátnőtök vagy tapasztalt? (leszbikus kérdés)
Erre én is kíváncsi vagyok,hogy lássam mennyire állnak negatívan egy szűz lányhoz. Én is az vagyok,csak ezért érdekel.
19L
Sajnos nem sokan szüzek manapság huszonévesen.
De inkább normális legyen, ha már addig eljutunk, nem az az elsődleges. Nem voltam még szűz lánnyal, de nem gondolom hogy gondot jelentene.
Őszintén mondom,mind a kettőnek van előnye.Nem ez számít!
Egy zsenge,friss,szűz,azért izgató,mert "be kell törni,oktatni kell"segíteni,hogy saját kultúrája legyen.Te avatod fel,tényleg olyan,mint egy friss gyümölcs.
Egy tapasztalt másért érdekes,értitek ugye!?
A lényeg az összhang!
Mindkettőnek megvan az előnye, ahogy az előttem válaszoló is irja. Egy tapasztaltabb nő már tudja, mit hogyan és bevezetne a dolgokba, míg egy hozzám hasonlóan érintetlen lánnyal elsőként fedeznénk fel egymás testét és az intimitást. Számomra az lenne az elsődleges, hogy a szeretett személlyel történjen, a többi nem számít.
22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!