Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Miért baj, ha nem egy leszbiku...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj, ha nem egy leszbikus ír akár kérdést akár választ ebben a témakörben?

Figyelt kérdés

Főleg hogy sokszor a vonzódási iránytól teljesen független a felvetülő probléma.

Sokszor van megcsalásos, megszólítási technikákért érdeklődő, vagy egyszerűen sikertelen párkapcsolatú nő, aki kiír egy kérdést. Majd a nem nő válaszolókra rátámadnak, hogy egyáltalán hogy merészel ide írni...

Jó, ha arról lenne szó, hogy egy két végén használható műanyag kell neki és az érdekli kinek melyik jött be...

2018. jún. 6. 17:08
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
73%

“két végén használható műanyag kell neki”

Pont ezert vagytok leszolva..ilyesmi nagyon keves leszbi lanyt erdekel, nem tudjatok hogyan gondolkodik egy no..ezert vagytok betamadva.

2018. jún. 6. 17:11
 2/30 anonim ***** válasza:
89%

Azért van külön leszbikusság kategória,hogy leszbikusok írjanak és aki odeír az leszbikusok válaszára kíváncsi ,különben a felnőtt kapcsolatokba vagy az egyéb kérdésekbe írna.

A pasik kérdései gyakran provokatívek,mivel egy fikarcnyit sem értenek a nő lekivilághoz és összekeverik a leszbikusat a saját gondolkpdás módjukkal ( lásd lentebb a tevepatás kérdést). Ugyanezen okoból pedig teljesen haszontalanok a pasik vàlaszai, mert vagy lebagatellizálják vagy primitíven leegyszerűsítik vagy kiforgatják a kérdést, nem tudnak minőségi vàlaszt adni arra amit soha nem tapasztaltak,vagyis hogy hogy érez egy nő, és nem a nők szemszögéből làtják a problémákat.

Amúgy sem azért "tàmadnak" a "nem leszbikus" válaszadókra mert "nem leszbikusok", hanem mert haszontalan,odanem illő,általánosító,"nőietlen" válaszokat írnak. Nem véletlen hogy a heteró nők is a baránőikkel,az anyjukkal és nem random pasikkal vitatják meg a megcsalási,párkeresési meg egyéb dolgaikat.

Az egyik provokatív,zavaró és ellenszenves tulajdonságotok pl.ez az értetlenség,nem vagytok hajlandóak elismerni hogy attól hogy valaki a nőket szereti még teljesen másképp működik,érez,gondolkodik mint ti.Nem értem miért nem lehet tudomásul venni,hogy valami nem neked szól.

Amúgy lehet menni a heteró kategóriában is írni a női kérdezőknek ha annyira fontos.

2018. jún. 6. 17:17
 3/30 A kérdező kommentje:

1. Meglepne, mennyire ismerem a nők gondolkodásmódját, életszemléleti verzióit és működéseit. Persze nem mindenben, de azért sok dologban.

pont ezért van egyébként, hogy a legszebb nőknek szép könyv, amit romantikusnak tartanak, mind férfi kézből jön.

A "két végén" dolog arra a jó példa, hogy van speciális témakör, amibe csak akkor tudnánk értelmeset írni, hogy ha tájékozottak lennénk benne. De a csakis leszbiknek kitalált eszközök olyanok, amikhez nincs értelme "érteni" egy heteronak.

2018. jún. 6. 17:23
 4/30 A kérdező kommentje:

3. Tehát a "Szépség és divat" témakörbe csakis szép és/vagy divatos írjon? Az "állatok" témakörbe pedig csak állatok?

Vagy inkább a kérdés alanya helyett a témája számítson? Teszem azt, ha én bele szerettem volna egy leszbikus nőbe, és tanácstalanságomban ide írok, már szerinted nem jó, hiszen én magam nem vagyok se nő, se leszbi?

A válaszok gyakorta haszontalanságát azt megértem... De pl nálam is, amikor valaki arra kérdezett rá, hogy lelki beteg párjelölt jó lenne -e vagy sem, arra miért lenne inkompetens az, hogy igen, vagy nem? Hiszen az nem specifikus a nemi orientációra, csak a lelki állapotra.

Az én értetlenségem abból áll, hogy miért zárkóznak el sokan a férfiaknak nem hogy az érintésétől, azt értem. Hanem még a szavak, gondolatok se származhatnak olyantól, akinek fallosza van, és az értékes legyen?

2018. jún. 6. 17:29
 5/30 anonim ***** válasza:
75%

És az miért baj ha a leszbikus nők el akarják saját maguk dönteni hogy kit látnak szívesen maguk között és kit nem?

Miért baj nektek ha a leszbikus nők akarnak maguknak egy sajàt magánszférát? Nehéz lenne megtisztelni másokat azzal hogy tiszteletben tartod a kéréseit/döntéseit? Látod ez a baj veletek,ez a különbség köztetek és a laeszbikus nők között.

Egy nő át tudja érezni a másik érzéseit,van benne annyi tapintat hogy tiszteletben tartsa mások döntéseit.

Ez a provokatív,szànalmas,gusztustalan hozzáállás az amint változtatni kéne,nem mártírkodni hogy miért tàmadnak titeket.

Mi nem akarjuk kisajátítani a heteró nőket,pedig nekem is lenne mondani valóm sok heteró kérdéshez. Minden megcsalásos,vagy "a pasim más nőket stíröl mellettem" stb.kérdéshez oda tudnàm írni,hogy én nem csinálok ilyet a batátnőmmel stb. Mégis kibírom és tekinttel vagyok rá,hogy ez haszontalan,semmit mondó válasz lenne amivel nem érne semmit. Ti meg nem bírjátok ki, sőt még mi vagyunk a rosszak mert nem borulunk le előttetek.

2018. jún. 6. 17:30
 6/30 anonim ***** válasza:
26%

A leszbikus nők se olyan szentek, mint amilyennek írod 6-os.

Mielőtt betámadnál én is leszbikus vagyok.

2018. jún. 6. 17:35
 7/30 A kérdező kommentje:

Hogy miért baj? Mert igazságtalan. Ez kb olyan, mint a németek voltak a zsidókkal...

Más vagy, mint amit én szeretek, ezért a közelembe se gyere-életszemlélet...

Ha át tudod érezni más helyzetét, a férfiakét miért nem?

Hogy mennyire rossz nekünk nem a szexuális, hanem az emberi lényként való elutasítás egy másik embertől? Csak azért , mert nekünk más van a lábaink közt, mint nektek és nem vágyunk egymáséra...

Mellesleg nyugodtan írhatod, hogy ha szerinted az a nem normális, amit a másokat a párja előtt leső csinál.

A mártíromság inkább nagyon is tőletek szokott jönni, hogy "nem hagynak békén minket" amikor bizony nem mindenki a testetekre hajt, csak azért, mert olyan típus van, amit ő szeret.

2018. jún. 6. 17:36
 8/30 anonim ***** válasza:
68%

"Meglepődnél mennyit tudok a nőkről"

Tessék,2 komment után ki is bukott az undorító nagyképűség,kioktatás. Te nyílván jobban tudod mint a nők maguk...

Ha annyit tudnád róluk lúzerkám, ki sem írntad volna ezt,és nem magyarázná 10 nő neked hogy mennyi mindnt soha nem fogsz tudni mert soha nem leszel nő. De ha legalàbb a közelébe tapogatóznál a női gondolkodásmódnak te is tiszteletben tartanád hogy a leszbikus kategória nem férfiaknak van,vagyis alapvető dolgokat nem tudsz. És ha olyan okos lennél nem "támadnának" :D

2018. jún. 6. 17:45
 9/30 anonim ***** válasza:
62%

Meddő vita gyerekek! Tipikus példája a szerintem hat, szerinted meg kilencnek.

Ezek a pasik nem értik mit akarunk, mit miért mondunk. Csak fújják a magukét. Névtelenség mögé bújva anonimul osztják az észt és pofátlankodnak bele más csoportba, mert a neten ezt is meglehet.

Csakhogy köztük és köztünk az a különbség, hogy míg mi névtelenül is megtartjuk a méltóságunkat és nem pofázunk bele mindenbe, ők egyből ráugranak a másikra, mert azt hiszik így megtehetik, úgyse tudja sinki kik ők.

64%, világi cimbim lennél ha személyesen ismernélek!

N

2018. jún. 6. 17:50
 10/30 A kérdező kommentje:

Annyira megértő és kedves...

Talán azért, mert sokat foglalkozom a nőkkel. Nem a leszbikusokkal külön, mert ugyebár elutasítóak minden nemű férfi közeledésére.

De azt ne mondd, hogy attól, hogy valaki nem a farok, hanem a punci látványától indul be, már kevésbé lesz érzékeny mondjuk a teste. Max más érintésére vágyik.

Vagy hogy ha neki tetsző bókját hallja/olvassa, nem imponál neki.

Ilyen téren lehet érteni általánosságban a nők viselkedését. Ami változtat bármin, az pont az, amihez nincs hozzáférésünk. A nők férfiakhoz való viszonya, ami a leszbiknél változik a heterokhoz képest.

De az is eléggé beszédes, hogy van egy méteres felületen 1 centi, amibe ha nagyon akar bele tud kötni valaki, és egyből rátámad. Nem vissza kérdez, hogy mégis milyen téren, vagy honnan ez a nagy önbizalom, hanem támad.

2018. jún. 6. 17:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!