Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezzel lelkileg megbántom a barátnőmet?
Szerintem ahogy felettem is írták, egyszerűen nem ugyanolyan érzés egy dildó és az ujjazás, nem kell ebbe sokat beleképzelni. Tudom, furcsa ez férfiaknak főként, de a nők többsége nem egy nemi szervre vágyik, hanem egy emberre, és ameddig a cucc végén a párod van, szerintem nincs oka megsértődni. Én nőies leszbikus és aktív vagyok, a hüvelyi ingerlés semmilyen módon nem esik jól, de mindig vonzott, hogy felcsatolhatóssal dugjam a barátnőmet (eddig valahogy mindegyik biszex volt, ez valami elcseszett mintázat lehet). Megvannak az előnyei: marad két szabad keze az embernek...
Most őt ez vagy izgatja, vagy nem, lehet, hogy undorítja, de ez teljesen egyénileg rajta múlik, vele kell megbeszélned. Én nem nagyon tudok elképzelni egy őszinte, bensőséges szerelmi kapcsolatban olyat, hogy valami, ami az egyik félnek igény, az a másiknak kimondottan taszító legyen. Nyilván van olyan, amit az ember csak a másikért csinál és kevésbé élvez, mint más dolgokat, de akkor is ott a partnered teste, a tekintete, az élvezete - hát ki az, akit ez taszít, bármit is csináltok épp közben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!