Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kidobtam a barátnőmet, de nagyon fáj a dolog, úgy érzem sérültem lelkileg, nagyon hülye voltam?
Ne bánkódj miatta, mert később ennél sokkal komolyabb problémát sem kezelt volna megértően.
A szerelemhez nem elég fizikailag felnőttnek lenni, lelkileg is meg kell érni, főleg egy igazi férfinak. Ezt sok lány nem érti meg fiatalon.
Sajnálom. Én is hasonló helyzetben vagyok,szakitott velem a pasim. :(
Azt tudom én tenni,hogy a rá emlékeztető zenéket letörlöm,próbálom elfoglalni magam (vicces sorik,filmek) . Persze előtte jól kibőgtem magam.
De ha nem birsz nélküle lenni,akkor irj rá,hivd fel, egy próbát megér..vagy idővel! ;)
Sajnálom, ami veled történt. Teljesen érthető, hogy megvisel a szakítás, meg ami előtte történt, de szerintem ha ebben a helyzetben így viselkedett a barátnőd, akkor hosszabb távon jobban jártál így.
Ha valaki szereti a másikat, és van benne némi érzelmi intelligencia, akkor nem rendez "világvégét" egy ilyen helyzetben, hanem kedvesen és megértően viselkedik. Nem hibáztatja a másikat, nem gerjeszti a feszültséget, hanem éppen oldani igyekszik, és a maga módján próbálja átsegíteni a kezdeti "nehézségeken" a párját.
(Amúgy könnyen lehet, hogy azért kezelte ilyen bután a helyzetet a volt barátnőd, mert talán a saját női kudarcának élte meg, esetleg úgy értelmezte, hogy nőként nem elég vonzó számodra szexuálisan, nem pedig úgy, hogy nyilván izgulsz, mint ebben a helyzetben a tapasztalatlan férfiak túlnyomó többsége.)
Ha én kerültem volna valaha ilyen helyzetbe, mondjuk megmasszíroztam volna a páromat, és/vagy megkértem volna, hogy ő masszírozzon meg, vagy simán csak ölelkezve, összebújva elaludtam volna a karjaiban. Aztán majd egyszer a maga természetes módján eljött volna annak is az ideje, amire vágytunk. (Valószínűleg még aznap éjjel, spontán, miután elengedte volna a "teljesítménykényszert", megfelelni akarást.)
Szerintem próbáld elfogadni és feldolgozni, ami történt, és elhinni, hogy ha valaki igazán szeret majd, és fontos neki a kapcsolatotok, akkor egészen máshogy alakul az első együtt töltött éjszakátok (is).
Röviden,ha egy lány ilyenből világvégét csinál, akkor nem nagyon kell vele foglalkozni, mert az elég rossz belsőre utal...
Ne érezd rosszul emiatt magad, mert
1. Mindenkivel megesik.
2. A csaj nem ér annyit(100%)
3. Egy normális megértő lány akiből, van annyi,hogy vizet lehet velük rekeszteni, nem ügyet csinál ebből, hanem azt nézi,hogy hogyan segítsen!
21/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!