Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezzel lelkileg megbántom a barátnőmet?
Szerintem az én kommentem után vontad le ezt a következtetést.
Figyelj, nem a vibrátorról van itt szó. Hanem hogy a legtöbb biszex azért akarja mert hiányzik neki a kuki. Én teljes mértékben megértem hogy hüvelyi úton is kívánod, de arra miért nem elég a barátnőd ujja?
Ha kettővel vagy akár többel csinálja, az már eléggé kitölti a hüvelyed, szóval én nem értem ezt a vibrátor dolgot...Nekünk is van a barátnőmmel de csak ilyen pici, tojás alakú, rózsaszín és csak kivülre használjuk...
Na, kedves biszexvédők, lehet kimagyarázni,hogy a biszex nem vágynak vibrátorra...
Amúgy én biztosan nem csinálnám neked,mivel undorító számomra a vibrátor is meg a felcsatolhatós is. Ha elfogadnád jó,ha nem akkor kereshetnél olyat, aki megteszi neked.
Jöhet a 0%.
Ha elmagyarázod nekem hogy ebből az egy, vagy akár több ugyanilyen kérdésből hogy vontad le azt a következtetést, hogy most akkor minden biszex lány erre vágyik, akkor nagyin szívesen kimagyarázom. :D
Igazából szerintem ott van a baj, hogy egy leszbikus nem fog megérteni egy biszexet, mert nem tudja átérezni a helyzetet. Biztos sokan csalódtak biszex nőben, mert mivel férfival élni egyszerűbb, társadalmilag jobban elfogadott, így sokan vannak inkább hetero kapcsolatban, mert egy nőt felvállalni már keményebb dió. Most magam ellen beszélek, mert én is biszex vagyok, és ne kövezzen meg senki érte, nyilván vannak olyanok is, akik fel merik ezt vállalni, csak arról beszélek, hogy sokan félelemből nem merik ezt meglépni, de vannak kivételek. Sok leszbikus nem csak,hogy semleges a férfi nem iránt, de undorodik is ettől, ezért nem is érti,hogy mi lehet abban élvezetes, ha egy férfi hozzáér. Ebből az elgondolásból meg születik olyan félelem a másik partnerben,hogy ha már "úgy" kívánja a szexet a biszex partner, akkor ő biztos nem elég, mert a másiknak férfi is kell.
Én sokkal inkább úgy gondolom, hogy ez nem ennek a függvénye. Hetero és meleg kapcsolatban is vannak olyan vágyak a partnerektől amitől az egyik a falnak meg a másik nem, kipróbálnak különböző eszközöket ami vagy bejön vagy nem.
"Figyelj, nem a vibrátorról van itt szó. Hanem hogy a legtöbb biszex azért akarja mert hiányzik neki a kuki. Én teljes mértékben megértem hogy hüvelyi úton is kívánod, de arra miért nem elég a barátnőd ujja?
Ha kettővel vagy akár többel csinálja, az már eléggé kitölti a hüvelyed, szóval én nem értem ezt a vibrátor dolgot"
Volt már részem benne,hogy ujjal,szájjal kényeztettek meg nyilván szexeltem is már férfival. Én személy szerint nem szeretem ha több ujjal ujjaznak, a hüvely bejáratnál túlságosan feszít olyankor, belül meg nem tölt ki annyira,amennyire szeretném. Nekem főként hüvelyi orgazmusom van, tehát a legnagyobb élvezetet akkor érem el, ha a hüvelyben ingerlés ér, ráadásul elég mélyen van az a pont ami örömet okoz. Természetesen ezt ujjal is el lehet érni, de másabb érzés, mikor belül van egy "vastagabb tárgy" ami kifejti ezt az ingerlést, és másabb az, mikor ujjal ott simogatnak. Hiába vagyok mondjuk nővel együtt, és szeretem is, mivel már megtapasztaltam egyfajta élvezetet ami nekem örömet okoz, így nehezen mondok le róla. Meg miért is kéne? Sokan használnak ilyen-olyan eszközöket az ágyban, ha valakinek ez okoz örömet, miért kell megfosztani tőle a másik félt? Attól még a nőt szeretem, és nem azért vágyom rá, mert férfira meg a nemi szervére van szükségem, hanem arra a fajta ingerlésre, amit csak kézzel nem lehet elérni. Én megértem a leszbikusokat, hogy miért gondolják így, és miért idegenkednek a gondolattól, de ha biszex partnert választasz, akkor szerintem az ő irányába is kell tenni egy kis lépést és együttérzést, megértést, hogy neki ilyen fajta örömszerzésre is szüksége van.
28/N
Szerintem nem bantod meg.
Nekem is igenyem van a huvelyi orgazmusra, es akkor mondom is a baratnomnek. Ujjai fantasztikusak, nekem eleg, sot tokeletes, vinrator nem hianyzik. De ha mondana,hogy probaljuk ki, nem zarkoznek el elole. Semmi elol se zarkozom el, szerintem ne hallgass az itt levo "na-en-megmondom-a-tutit"-emberekre, ez ket emberre tartozik. En pl an.lisan is nagyon erzekeny vagyok-elvezzuk is..;)
Hogy jon barki ahhoz, hogy aki vibratost/felcsatolhatost/hatso kenyeztetest szereti,az akkor elitelendobiszex/leszbikus?
Csinaljatok ugy,ahogy nektek jo.
Elvezzétek.;)
Mi is használunk eszközöket a barátnőmmel és ráadásul még teljesen leszbikusnak is gondoljuk magunkat, még ilyet. :D
Nem hiszem, hogy egy normális kapcsolatban ez gondot okoz, sőt igenis mondd el, hogy téged mi izgat, de természtesen engedj teret annak is, hogy ő is elmondja és ha valami nem jön be neki, akkor nem csináljátok. Nem tudom miért kell mindent túlbonyolítani.
Nálunk én vagyok a biszex, a barátnőm leszbikus és mégis ő találta ki hogy használjunk vibrátort, pedig én egyáltalán nem akarom. :/
Szóval nem egyforma minden leszbikus, a barátnőddel beszélj erről, ne vadidegen emberektől várd a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!