Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Miért érzem magam így az első...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem magam így az első alkalom után?

Figyelt kérdés
Nagyon régóta szerettem volna lánnyal lenni . Tálaltam is egy szép lányt akivel sokat találkoztunk először csak flörtölgetés volt aztán megtörtént aminek meg kellett történnie . De nagyon nem volt jó ... el se mentem sőt igazából semmit nem éreztem. Pedig nagyon beindított az elején viszont mikor oda le -ért hát nem is tudom mintha elvágtak volna valamit bennem . Velem lehetett a probléma vagy pedig ő nem csinált valamit jól ? 21/BL
2018. máj. 22. 21:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
83%
Ez csak egy alkalom volt. Adj neki időt, hogy megismerje a tested és ráérezzen arra, mit élvezel.
2018. máj. 22. 21:03
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
úgy látom, hogy te is csak a mai divatot akarod követni, de valójában nem vonzódsz a nőkhöz.
2018. máj. 22. 21:05
 3/11 anonim ***** válasza:
9%
Neked férfira van szükséged.Lánnyal nehezebben jön össze.
2018. máj. 22. 21:07
 4/11 anonim ***** válasza:
10%
Mert a tested nem hülye.
2018. máj. 22. 21:12
 5/11 anonim ***** válasza:
94%
Amúgy kívánod a nőket? Hetero kapcsolatban is van olyan hogy az első szex nem olyan jó.
2018. máj. 22. 21:14
 6/11 anonim ***** válasza:
97%
Csak tudnám hogy leszbikus kategóriába minek jönnek férfiak...
2018. máj. 22. 22:11
 7/11 A kérdező kommentje:

Elöször is mint leírtam igen kívánom a nőket.. és hát tudjam már kedves férfiak hogy mire van szükségem éppen 😂😂

Hát szerintem másik alkalom nem lesz vele amúgy ..

2018. máj. 22. 22:24
 8/11 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem csak rossz nőt fogtál ki. Az már régen rossz ha a legfőbb(vagy az egyetlen?) jelző ami eszedbe jut róla, az "szép lány". Becsapós a dolog, azt hiszed ha külsőre tetszik akkor minden oké, de naggyon nem így van. A flörtölgetés sem elég hozzá hogy jó legyen. Csodálnod kell,kötődnöd kell hozzá érzelmieleg,egymásra kell hangolódni, jó barátoknak kell lennetek előtte.

A férfiakkal meg ne foglalkozz, ilyen bunkó,szánalmas trollkodások után még csodálkoznak ha megveted őket,sőt te vagy a "femináci". Plussz szánalomfaktor,hogy nem tudják mi az a feminizmus😂

2018. máj. 23. 08:46
 9/11 A kérdező kommentje:

Utolsó valaszado . Igen lehet hogy ez van a dologban . Sose voltam egyéjszakás nő férfival se tudtam lefeküdni minden kötődés nélkül. Nyilván itt ez volt akkor a probléma

Ja hat szegénykéim itt élik ki magukat ..eleg gaz hogy itt írogatnak ilyet aztán élőben meg meg se mukkanak 😁😁

2018. máj. 23. 12:17
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ezekkel én is tisztában vagyok. De ha jól tudom nem is említettem egy szóval se hogy legyen mindenki leszbikus, se az hogy ez baj, meg egyáltalán semmi ilyesmit. Te jöttél azzal hogy egy nőt csak férfi elégíthet ki. Namármost ez hülyeség. Én csak ennyit mondtam.

De ha jól tudom nem abban mérjük egy emberi kapcsolat értèkét, hogy lesz e gyerekük vagy sem. Ennyi erővel mi van ha valaki meddő? Vagy hetero de nem megy férjhez? Vagy hetero de nem akar gyereket?

Nem mintha leszbikusok nem fogadhatnának örökbe, vagy ne létezne olyan hogy mesterséges megtermékenyítés.

Arról nem is beszélve, hogy mint mondtam biszex vagyok, szóval lehet hogy férjem lesz, de ha nőbe szeretek bele akkor nem leszek boldogtalan a hozzád hasonlók miatt. A leszbikusok meg csak a nőkhöz vonzódnak, az hogy te mit gondolsz, amiatt nem fognak egy életen át szenvedni.

Aztán meg homofób nővel eddig egyel találkoztam, olyan férfivel meg még nem akit zavar hogyha egy nő a nőkhöz is vonzódik.

2018. máj. 23. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!