Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Félek az első alkalomtól,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek az első alkalomtól, hogyan legyek jó?

Figyelt kérdés

Múlthéten voltunk először együtt a barátnőmmel, de csak ő elégített ki engem, megzavartak ezért csak annyira jutott időm hogy belenyaltam a puncijába. Talán nem is baj, legalább megtudtam hogy jó íze van :) 3 nap múlva viszont nálam alszik, és szeretnék én is örömet okozni neki, rendesen. Csak az a baj, hogy félek, hogy nem leszek jó. Hogyan kell jól nyalni?

20/N

2017. okt. 20. 08:53
 1/9 anonim ***** válasza:
94%
Neked már csinálták, tudod milyen, jönni fog magától ha kívánod. Ne görcsölj feleslegesen;)
2017. okt. 20. 08:55
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Azt tudom írni,amit az első ír! Hangolódjatok rá,egy kis film - zene, talán egy kis bor is.Kezdjétek,csókokkal-tapival-simivel.Lassan vetkőztessétek le egymást.Szagolj bele,majd nyalogasd meg az ajkakat és a csiklót is.Nyalj bele,mozgasd kicsit a nyelved... a többi jönni fog.Ha elakadsz,gondolj arra,amit ő csinált veled,és koppizd! :)
2017. okt. 20. 09:04
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! :)
2017. okt. 20. 09:15
 4/9 anonim ***** válasza:
96%

Csinald es ha jo neki csinald tovabb. Nyalasnal ne valts gyakran ritmust - az neked se jo -

Menni fog az.

2017. okt. 20. 09:36
 5/9 A kérdező kommentje:
Általában ami nekem jó az a páromnak is jó lesz?
2017. okt. 20. 09:39
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen,de tud finoman irányítani. Az sem ciki ha rákérdezel közben, vagy akár előre mondod neki ezt. Nyögheti közben, hogy " még, lassan, gyorsan, bent nyalj - kint nyalj, csiklózz" ez is segítség. A csiklót óvatosan és finoman nyald! Óvatosan az ajkaid közé veheted, és szopizhatod. Közben néha kézzel is simizheted. Miközben nyalod,simogasd ott ahol eléred és szereti. (pl, has,comb,belsőcomb,mellek,popsi) Nem tudom milyen pózokban akarod kényeztetni.
2017. okt. 20. 09:51
 7/9 A kérdező kommentje:

Háát mikor nekem csinálta, én hanyatt feküdtem és ő a lábaim közt volt...:)

Ahogy alakul, miért, ha más pózban csináljuk akkor másképp kell csinálni?

2017. okt. 20. 09:56
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Alapvetoen nem de mas a szog. S mas erzes is. Probalgassatok. Jo lesz az.
2017. okt. 20. 11:28
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, hogy férfiként írok, de mindenki más. Ne szégyeld kérni, hogy irányítson, hogy szereti, hogy jó neki. Kommunikáljatok, bár szerintem hamar ráérzel majd :)
2017. okt. 20. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!