Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogyan ismerkedjek társkeresőn?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ismerkedjek társkeresőn?

Figyelt kérdés
Sokan mondják, hogy a tinder jó de én úgy hogy mindenki látja nem vállalom fel, hogy a nőket is szeretem. Így marad a társkereső ahol azok a nők akiknek írnék több hónapja nincsenek fent, vagy messze élnék tőlem. :-( Személyesen nem tudok így csak a társkereső az esélyem, de csak kisgyerekes, házas nők írnak. Hogy ismerkedjek? Írjak rá minden szép nőre aki tetszik? Ti hogy csináljátok?
2018. máj. 16. 17:00
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha tényleg komoly kapcsolatot keresel, akkor talán ne csak a szépsége miatt írjál rá, hanem olvasd el a bemutatkozó szövegét is és te is vedd a fáradtságot arra, hogy valami érdekes, őszinte, megkapó bemutatkozással hívd fel magadra a figyelmet, ne pedig a szokásos sablon szövegekkel - ja, és nem kell feltétlenül rögtön elutasítani azt, aki nem felel meg 100%-ban az elvárásaidnak, hanem adj esélyt az ismerkedésre és a beszélgetésre, mert lehet, hogy ott, abban a nőben találod meg az igazit, akiről nem is gondoltad volna első kép alapján!

Viszont a tindert hagyd ki szerintem, mert arról azt halottam, hogy inkább csak a numeráknak kedvez, szóval nem komoly társkereső, inkább csak szórakozós.

2018. máj. 16. 17:15
 2/6 anonim ***** válasza:
Kb. sehogy.:D Én is így csináltam, ráírtam azokra akik kicsit is bejöttek külsőre. Aminek a vége az lett hogy vagy nem írnak vissza, vagy pár üzi után eltűnnek...
2018. máj. 16. 17:23
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Félig-meddig off lesz, de egy ismerősöm élete szerelmét egy kisgyerekes,házas nőben találta meg,aki nem még mindig,hanem már megint házas,mivel elvált a pasijától és összeháasodott a (nő) ismerősömmel.

Eddig én sem voltam még szerelmes "tökéletes", minden elképzelésemnek megfelelő nővbe. Olyan baràtnőm is volt, akivel mikor első pár alkalommal találkoztak, szimplán egy stílusos nőt láttam,aztán iszanyatos módon beleszerettem.

Szóval csatlakozom az elsőhöz, ne minden szép nőre írj rá,(pl.mi van ha 2 egyformán szép nő is visszaír?) hanem válaszd ki azt akivel az adatlapja alapján a legközelebb álltok egymáshoz,és beszélgess be,ismerd meg.Közös pontok,belső értékek,intellektus után kutass az adatlapokat böngészve, ne csak a képeket bámuld.

2018. máj. 16. 17:25
 4/6 A kérdező kommentje:
Mármint olyan nőkre írok akik tetszenek nekem. Belső érték meg majd kiderül. De nagyon kilátástalan. Mondjuk lehet hogy unalmas az adatlapom vagy nem tudom, de úgy gondolom hogy beszélgetéssel lehet megismerni a másik nőt.
2018. máj. 16. 18:28
 5/6 anonim ***** válasza:
91%
Épp azt próbáljuk megmqgyarázni neked, hogy lehet hogy valaki külsőre tetszik,de sík buta,úgyhogy mész a másikhoz, az is buta, mész a harmadikhoz és még 5 év múlva se lesz senkid. De lehet ha egy szolid,kedves nőre ráírnál, azon kapnád magad hogy hetek óta beszélgettek, aztán azon hogy szerelmes vagy belé. De te tudod,ha neked jó akkor keressed a belső értékeket a VV Micikben...
2018. máj. 16. 21:06
 6/6 A kérdező kommentje:
Szolid nőkre írok, akik egyszerűek, természetesek. Sehol nem írtam hogy szolis, plasztikokkal ismerkednék.
2018. máj. 16. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!