Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerkedjek társkeresőn?
Hát ha tényleg komoly kapcsolatot keresel, akkor talán ne csak a szépsége miatt írjál rá, hanem olvasd el a bemutatkozó szövegét is és te is vedd a fáradtságot arra, hogy valami érdekes, őszinte, megkapó bemutatkozással hívd fel magadra a figyelmet, ne pedig a szokásos sablon szövegekkel - ja, és nem kell feltétlenül rögtön elutasítani azt, aki nem felel meg 100%-ban az elvárásaidnak, hanem adj esélyt az ismerkedésre és a beszélgetésre, mert lehet, hogy ott, abban a nőben találod meg az igazit, akiről nem is gondoltad volna első kép alapján!
Viszont a tindert hagyd ki szerintem, mert arról azt halottam, hogy inkább csak a numeráknak kedvez, szóval nem komoly társkereső, inkább csak szórakozós.
Félig-meddig off lesz, de egy ismerősöm élete szerelmét egy kisgyerekes,házas nőben találta meg,aki nem még mindig,hanem már megint házas,mivel elvált a pasijától és összeháasodott a (nő) ismerősömmel.
Eddig én sem voltam még szerelmes "tökéletes", minden elképzelésemnek megfelelő nővbe. Olyan baràtnőm is volt, akivel mikor első pár alkalommal találkoztak, szimplán egy stílusos nőt láttam,aztán iszanyatos módon beleszerettem.
Szóval csatlakozom az elsőhöz, ne minden szép nőre írj rá,(pl.mi van ha 2 egyformán szép nő is visszaír?) hanem válaszd ki azt akivel az adatlapja alapján a legközelebb álltok egymáshoz,és beszélgess be,ismerd meg.Közös pontok,belső értékek,intellektus után kutass az adatlapokat böngészve, ne csak a képeket bámuld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!