Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A leszbikus társkeresőn is sok a perverz?
Kíváncsiságból kipróbáltam egy meleg társkeresőt és hát....
Kb 30 an írtak ebből 20 csak egy képet küldött a farkáról :DD
De a többivel se lehetett ismerkedni mert csak kefélni akartak.
Ez nálatok lányoknál is ilyen gáz? vagy azért kevesebb az ilyen retardált? :D
A meleg pasiknál ez szerintem rosszabb.
Csajoknál a 99%-ot lefedi, hogy vagy
- kamus pasi
- hármashoz keresnek
- csak szexre keres, mert hiányzik neki a nővel testiség pasi mellett/"kíváncsi"/ tényleg csak szexpartnert keres
- igénytelen és/vagy csávónak néz ki
Biztos vannak perverz nők, de én még eggyel sem találkoztam, aki ennyire, akár már az első üzenetében az arcomba tolná a perverzitását, mint egyes férfiak.
Nagyon utópikus a gondolat, hogy mondjuk 30 nőből 20 képet küldene a puncijáról. :D Ráadásul egy szimpla punci látványa nincs a legtöbb nőre semmilyen hatással, amíg nincs valamiféle érzelmi kötődés a gazdájához. Gáznak viszont gáz a leszbikus társkereső is, az első válaszoló jól összeszedte, hogy miért.
Engem az utóbbi alkalommal már facen is betalált egy csaj egy csoportból, aminek pedig már a tagja se voltam... nagyon kamusnak tűnt, és folyton képet akart, de azért ő is küldött magáról (bizonyítós jelmutogatósat is és még telefonon is dumáltunk egyszer) de valahogy nem volt az igazi a beszélgetés, mert kb csak arra ment ki, hogy valamikor talizzunk és legyen szex... aztán én arra hivatkoztam hogy nem nagyon érek rá, tehát így szépen le is koccolt. A baj az... hogy alig keresnek a nők értelmes tartós kapcsolatot, mert vagy a társadalom véleményétől félnek, vagy mert nincs is rá kapacitásuk.
L/20/bi
Általában sok a rizsa, és az esetek 90%ában az érdeklődés gyorsan lankad.
Van aki harmadikat keres, meg aki csak ki akarja próbálni, de az inaktivitás jellemzőbb.
Hirtelen félrértettem:d
Azt hittem a leszbikus nők küldtek képet a farkukról:d
Mondom,ez most mi?:D
aztán levágtam:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!