Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » A leszbikus társkeresőn is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A leszbikus társkeresőn is sok a perverz?

Figyelt kérdés

Kíváncsiságból kipróbáltam egy meleg társkeresőt és hát....

Kb 30 an írtak ebből 20 csak egy képet küldött a farkáról :DD

De a többivel se lehetett ismerkedni mert csak kefélni akartak.

Ez nálatok lányoknál is ilyen gáz? vagy azért kevesebb az ilyen retardált? :D

2018. jan. 9. 18:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
86%

A meleg pasiknál ez szerintem rosszabb.

Csajoknál a 99%-ot lefedi, hogy vagy

- kamus pasi

- hármashoz keresnek

- csak szexre keres, mert hiányzik neki a nővel testiség pasi mellett/"kíváncsi"/ tényleg csak szexpartnert keres

- igénytelen és/vagy csávónak néz ki

2018. jan. 9. 19:34
 2/12 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem igazi leszbikus nagyon keves van, azok nagy resze is ferfias. Sajnos ez van. A perverzio meg nem jellemzo
2018. jan. 9. 20:13
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos mindenhol sok a perverz ember. Szoval altalaban a leszbikus tarskeresok is tele vannak olyan emberekkel, ferfiakkal akiknek tengernyi idejuk van es hat a perverzió sincs elhanyagolva az agyukban. :D
2018. jan. 9. 20:49
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Sok a perverz,kamus,aberrált pasik képében.
2018. jan. 9. 21:41
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Biztos vannak perverz nők, de én még eggyel sem találkoztam, aki ennyire, akár már az első üzenetében az arcomba tolná a perverzitását, mint egyes férfiak.

Nagyon utópikus a gondolat, hogy mondjuk 30 nőből 20 képet küldene a puncijáról. :D Ráadásul egy szimpla punci látványa nincs a legtöbb nőre semmilyen hatással, amíg nincs valamiféle érzelmi kötődés a gazdájához. Gáznak viszont gáz a leszbikus társkereső is, az első válaszoló jól összeszedte, hogy miért.

2018. jan. 9. 22:10
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Engem az utóbbi alkalommal már facen is betalált egy csaj egy csoportból, aminek pedig már a tagja se voltam... nagyon kamusnak tűnt, és folyton képet akart, de azért ő is küldött magáról (bizonyítós jelmutogatósat is és még telefonon is dumáltunk egyszer) de valahogy nem volt az igazi a beszélgetés, mert kb csak arra ment ki, hogy valamikor talizzunk és legyen szex... aztán én arra hivatkoztam hogy nem nagyon érek rá, tehát így szépen le is koccolt. A baj az... hogy alig keresnek a nők értelmes tartós kapcsolatot, mert vagy a társadalom véleményétől félnek, vagy mert nincs is rá kapacitásuk.

L/20/bi

2018. jan. 9. 23:32
 7/12 anonim ***** válasza:

Általában sok a rizsa, és az esetek 90%ában az érdeklődés gyorsan lankad.

Van aki harmadikat keres, meg aki csak ki akarja próbálni, de az inaktivitás jellemzőbb.

2018. jan. 10. 00:47
 8/12 anonim ***** válasza:
45%

Hirtelen félrértettem:d

Azt hittem a leszbikus nők küldtek képet a farkukról:d

Mondom,ez most mi?:D

aztán levágtam:D

2018. jan. 10. 06:38
 9/12 anonim ***** válasza:
45%
*mármint a szitutxDDD
2018. jan. 10. 06:38
 10/12 anonim válasza:
Nemtaláltam még olyan oldalt, ahol ne egy perverz csávó lett volna a "nőci" :D
2018. jan. 10. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!