Melyik leszbikus társkeresőn van a legnagyobb forgalom?
Figyelt kérdés
2014. febr. 17. 23:14
1/5 anonim válasza:
kihalt mind... de sztem a pinkvanilla meg mindig a befuto..
2/5 anonim válasza:
Befutó csak nem arra hogy párt keressen.
3/5 anonim válasza:
a pinkvanilla már lassan face jellegű, ott ritkán vagyok fenn. a pride.hu-n is regisztráltam, de ott inkább idősebb korosztály van (25-30+)
innen gyakoriról viszont sok jófej csajt megismertem már, párral találkoztunk is. :)
de a legszerencsésebb még mindig társaságokban személyesen ismerkedni, és nyitott szemmel járni az utcán :)
17,5/L/L
4/5 anonim válasza:
kedves 2 es teljesen igazad van nagyon nehez part talalni ott... volt mat par bnom onnan azt hittem minden esetben h na majd ez most komoly lesz... hat nem....
5/5 anonim válasza:
Én most próbáltam belesni a pride-ra de arra sem azért mert párt keresnék csak szeretem olvasgatni egy két ember hozzászólásait.Megjegyzem annó még jó volt ott ismerkedni voltak érdekes emberek de egyre inkább szétcseszett az oldal.Voltak hosszabb szünetek most is hol elérhető hol nem.Per pill nem...nem is tudom már mihez hasonlítani ezt a netes párkeresős dolgot.Tényleg nagyobb az esély arra hogy élőben találj valakit.Bár lehet így elsőre ez hihetetlennek tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!