Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedjek?
Figyelt kérdés
Élőben nem igazan megy... meg nekem nincs meg az a "képessége" hogy felismerjem ki az és ki nem...
Neten is próbálkoztam de sajnos nem találtam még olyat akivel egy hullám hosszom lettünk volna.
2017. nov. 29. 17:33
1/8 anonim válasza:
Hát lány baráti körben találhatsz csajszit, nagyjából minden 3. Csaj vevő lányokra is vagy legalábbis kíváncsi
2/8 anonim válasza:
Én ugyanez. Hasra esnék benne sem venném észre, hogy ki leszbikus és ki nem.
Menj el valami szórakozóhelyre vagy valami kocsmába iszogatni, felszabadultabbak az emberek ott, hátha beakad valami. :)
3/8 anonim válasza:
Kitartóan kell keresni sajnos, ha élőben nem is lehet, de itt neten hidd el, hogy idővel találni fogsz valakit, aki illik hozzád! Ne add fel! :)
5/8 anonim válasza:
menjél el meleg helyekre, meleg bulikba, ott kb mindenki az. internet egy hulladék
6/8 anonim válasza:
Nekem is ugyan ez a gondom. Viszont a neten tényleg nehéz mert a fele aki ràd ír az pasi (itt is sok ilyen van) mert hogy erre szórakoznak. A negyede még képet se mutat magàról, talàlkozàst màr meg sem írom. A màsik negyede meg normàlis lenne, de azokkal meg tuti, hogy elkerülitek egymàst.
7/8 anonim válasza:
vagy faszi vagy dagadt vagy ronda vagy 15 éves anyával lakom vagy életképtelen vagy elhúz pénzzel
menj buliba, ott látod, hogy mi a felhozatal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!