Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ti elhagynátok ezért a barátnő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elhagynátok ezért a barátnőtöket?

Figyelt kérdés
Úgy éreztem, hogy megtaláltam a párom. Csodás volt a kapcsolatunk tényleg azt éreztem, hogy ő az igazi. Ő is leszbikus. Régen volt tapasztalatom egy másik nővel anális dolgokban, és kértem hogy ott is simogasson, és lassan dugja be az ujját. Erre felpattant közölte hogy szerinte én nem is a nőket szeretem meg hogy egy ri.... vagyok. Eddig több éves kapcsolataim voltak, soha nem csaltam meg senkit. 8 hónapja jártunk összeköltözést terveztünk.
2018. máj. 12. 16:36
 1/7 anonim ***** válasza:
53%

Legalább kiderült, hogy a barátnőd ennyire tájékozatlan és buta a szexualitáshoz. Ha így reagált egy teljesen természetes és normális dologra, akkor jobb is, ha nem folytatjátok.

Egy heteroszexuális nő

2018. máj. 12. 16:38
 2/7 anonim ***** válasza:
62%

Nem kötözködésből írom, meg hát utólag okosabb az ember. Nem offolni akarlak, de szerintem ezt korábban szóba hozhattad volna neki, hogy mi a véleménye az anális kényeztetősről. Akkor kiderült volna, hogy ehhez nem pozitívan áll hozzá és gondolom akkor nem lett volna ilyen kirohanása ( vagy hát ki tudja).

Remélem valahogy rendbe tudjátok hozni a dolgokat!

2018. máj. 12. 16:45
 3/7 anonim ***** válasza:
71%
Hát, egy kulturáltabb nő erre úgy reagál, hogy bocsi, de az ilyesmit én nem igazán szoktam csinálni, majd alszom rá meg egy párat. Az egy dolog, hogy akkor és ott felpattant, de hogy emiatt ugrik az összeköltözés, az fura. Szerintem, más ok lehet a háttérben.
2018. máj. 12. 16:56
 4/7 anonim ***** válasza:
89%
Logikátlan a csaj, felejtős.
2018. máj. 12. 17:01
 5/7 anonim ***** válasza:
57%

Ha nem egyeztek szexuálisan akkor nem sok értelme van folytatni...Én tudom magamról hogy ilyet sose tudnék megtenni, szóval ha olyannal kerülnék össze aki szereti, biztos boldogtalan lenne mellettem...

De nyugodtan pontozzatok le, itt másra úgysem képes a nép :)

2018. máj. 12. 17:27
 6/7 anonim ***** válasza:
65%

Hat en is szeretem...

Volt partner, aki nem volt ra hajlando....itt nemi hianyerzetetbereztem a szex teren, de nem ez volt a szakitas oka....

Volt olyan partner is, aki magatol raerzett,hogy szeretem..simogatas, becezes alatt...eloszor bugyin keresztul simogatta, aztan egyre tovabb ment...

Itt nem az analis-nem-analis/szeretem-nem-szeretem a problema...te is tudod.... engem egyszer rib.....-nak le egy kapcsolatban.....

2018. máj. 12. 18:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Sokan undorodnak az analizálásért nem kell ezen meglepődni.
2018. máj. 14. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!