Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti elhagynátok csak azért a barátnőtöket, mert nem engedi szájba, arcra, illetve nem nyeli le?
Én dobnám ki azt a pasit aki ilyet elvárna.
Azért álljon már meg a menet!Párkapcsolat nem erről szól.
L/20
Nos... sajnos nekem meg igényem a szájbaélvezés időnként. Nem szeretek pancsolni vele. S így az együttjárás se jött volna szóba veled, s nem lenne konfliktus helyzet.
A szex épp olyan alappillére egy jó kapcsolatnak mint az azonos értékrend és az érzelmek.
39F
Az a lány sem százas aki akarata ellenére ilyet megcsinál.
A testi együttlétnek vannak más formái is,régebben nem volt ennyire divatos az orális szex,szüleink valószínűleg azt sem tudták hogy mi az,mégis jól elvoltak.A sperma a hüvelybe való,a teremtő így biztosította azt hogy az emberiség ne halljon ki.
Én undorodom tőle,soha nem engedném meg.20/L
Én megérteném, és eszembe sem jutna elhagyni azért, mert nem kívánja lenyelni. Nem minden nő szereti lenyelni, és én ezt maximálisan megértem.
Van még egy csomó hely, ahova mehet. Legegyszerűbb tisztázni az elején, hogy hova mehet, és nem kellemetlen a befejezés egyik félnek sem.
38/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!