Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti elhagynátok csak azért a barátnőtöket, mert nem engedi szájba, arcra, illetve nem nyeli le?
nekem a pasim utálja ha nem veszem ki a számból ha élvez
egyszerűen nem szeret szájba élvezni ...
fura ...
Nálunk is van orális kényeztetés, 69, valamint (arcon/szájon kívül) mindenhova élvezés. Sőt mi análisan is izgatjuk egymást kölcsönösen.
Viszont az arcomra nem hagynám soha, akkor már inkább a számba, de le nem nyelném. Már csináltam neki párszor végig, de korábbi (más partnerrel) rossz élmények miatt nem annyira vágyom rá. Azt meg hülyeségnek tartom, hogy úgy csinálom, hogy közben belül szenvedek.
Azért nem nyelném le, mert valahogy nem bírom az ízét meg az állagát, szagát se. Exemé rendesen finom volt, a jelenlegi páromé édeskés (amire mindenki törekszik), nagyon erős illata van, ha megérzem egyből émelyegni kezdek. Ráadásul az állaga is olyan darabkás vagy nem tudom. Nem beteg amúgy, teljesen normálisnak számít, de valahogy nem bírom.
Ettől függetlenül isteni és változatos a szexuális életünk. Valószínűleg együtt fogunk megöregedni is.
23L
Soha nem hagynám el emiatt, ez csak "egy" dolog az emberi együttlét során, ha a szex működik egyébként, akkor semmi gond nem lehet ha a srác normális. Ha nem normális, akkor elhagy, de tuti hogy ekkor nem is szeret!!
47/F
Én speciel nem szeretem az orált sem, legalábbis kapni a lány részéről, barátnőmnek sem szívesen adom a szájába a farkam! Szóval emiatt nem dobnám, inkább örülnek, ha elfogadna így! Ellenben én imádok nyalni, van, hogy napi 3-4 alkalommal is megteszem neki! Mennyei!:-P
10-ből hány lány utasítana el engem így szerintetek?:-D
20/F
Emiatt ne aggódj. Majd megteszi neki más.
Gondolom neked is van olyan vágyad amit ő nem teljesít és ezért nem rinyálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!