Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagynátok a barátnőtöket, ha nagyon lefogyna?
"Most viszont a stressz miatt ( szakdolgozat, párkapcsolati gondok..."
Nem az AN a vezető probléma, hanem az, ami kiváltotta. Ez már csak egy kézzelfogható hozadék, amibe kézenfekvő számára belekapaszkodni, annyira előtérben van.
Mindig kettőn áll a vásár. Neked kéne tudni a leginkább, hogy mi is áll valójában a háttérben. Mind az AN, mind a párkapcsolati problémáid mögött. Merthogy összefügg.
5-ös Kérdező! Kinek akarsz annyira megfelelni, hogy görcsösen szigorú vagy magadhoz?
Az anorexiás időszakot megelőzően közvetlenül vagy kissé korábban a szüleiddel milyen kapcsolatod volt? A gyermekkorod hogyan telt? Elismertek téged? Jutalmazásban részesültél? Nem kell válaszolnod ide vagy nekem...elég magadnak. Ugyanis ennek okát a gyerekkorodban keresném. Ez bizony lelki eredetű. Az anorexia "csak" eredmény, tünet. Amikor már a test jelez, ott komoly gondok vannak a lélekben.
Nem a súlyoddal van itt a probléma, hanem a benned lévő korlátokkal :(.
Bocsánat, amúgy a kérdésre válaszolva...3,5 év után nem hinném, hogy a súlygondok miatt hagyna el a párod. Ha az én párom küzdene ilyen problémával, biztosan mellette állnék.
Sok szerencsét Neked!
Engem jobban aggaszt személy szerint az egészséged és a párodat is az kéne aggassza, nem elhagynia kéne ezért. Szerintem is ez már csak amolyan felszines ürügy, más problémák is lehetnek, amikről nem tudsz, ő meg nem közölte.
Orvossal konzultáltál mostanában, csak a biztonság kedvéért? Én is voltam evészavaros, könnyű felvenni a régi habitusokat stressz idején, nekem sem csúszik le egy falat sem olyankor.
29/N
Szinte ugyanezek a paramétereim, mint neked. Engem nem hagyott el, de sokat veszekedtünk, mert nem látta rajtam az akaratot, hogy hízni szeretnék. Igaza is volt, nem figyeltem oda magamra. A mai napig nehezen megy a testsúly növelése, mert nem ilyen alkat vagyok. Mindig mondja nekem, hogy hízzak, de ő ezt motiválva teszi. Ha nála vagyok akkor mindig sokkal többet eszek és jól is esik az evés.
Mondhatnék a párodra mindenféle jelzőket, de annyira azért nem tudom őt elítélni. Úgy érzem nincs rá jogom. Nekem is nagyon fontos, hogy a páromnak jó a teste, ha látnám hogy pusztítja én is rosszul viselném. De téged se tudlak vádolni, mert ugyanabban a cipőben járunk/jártunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!