Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, ezért elhagynátok a barátnőtöket?
Tegyük fel, hogy a lányon mindig js volt plusz kiló, mindig küzdött vele, sportolt és fenntartott egy állandó szintet. Nektek így tetszett és nagyon jó volt a szex, mert a lány bevállalós és vad volt.
Viszont nemrég kicsit belefáradt a diétázásba és felszedett pár kilót. Nem érzi magát jól a bőrében emiatt, szégyenlős lett az ágyban és nem igazán meg ezért a szex. Sokszor szomorú és látszik rajta, hogy nem szereti magát.
Mit tennétek?
Mi az a pár kiló?
Mert egy 5 kiló még szép, 20 már nem.
4.: nem tudom, mit írsz, én vagyok a lány, aki ebben a helyzetben van.
És mi a helyzet akkor, ha a srác azt mondja, hogy neki így is tetszem és nem igazán partner az egészséges étkezésben, szóval részéről nem lehet ilyen támogatásra számítani (ő is felszedett valamennyit)?
Akkor csak neked kellene elfogadnod magad.
Ha nem megy, sportolj megint.
Ha így is tetszel neki, akkor nincs akkora gond... Ne légy félős, visszahúzódó. Azonban ha te szeretnél, akkor tudsz is. Ha kell, szervezz be egy barátnőt, tesót, anyukát, vagy ha van kutyád, vidd el futtatni - hidd el, az is jó szórakozás tud lenni, és mégis sportolsz. Vagy keress olyan sportot, amiben örömöd leled, legyen az tenisz vagy röpi, a lényeg, hogy mozogsz. Egyébként egészséges táplálkozás kapcsán, lehet olyan ételeket csinálni amire álló nap csorgatod a nyálad és mégis egészséges, rengeteg ilyen recept van. (Plusz szerintem jobban is érzed magad a bőrödben, ha jól táplálkozol).
#3 voltam.
Nehéz úgy egészségesen étkezni, ha az, akivel az időm egy elég jelentős részét töltöm, nem segít ebben.
Tudom, hogy ez nem kifogás, mert ez az én döntésem, de amikor egyfolytában mcdonaldsba járunk, nem bírom ki, hogy egészségeset egyek,mert imádom az ilyen ételeket :(
Nem is tudom elhinni, hogy így tetszhetem neki, semmi önbizalmam :( Ott tartok, hogy legszívesebben le se vetkőznék előtte
Azért a kapcsolatokban nem csak a külső számít. Én azzal vagyok együtt, azzal élek aki mellett teljesnek érzem magam, akivel még el is tudnám képzelni a jövőt. Nem azért, mert egy szupermodell, hanem mert olyan a személyisége, és szeretem. Ez a válasz arra, hogy miért szeret így is. Neked pedig nem kéne ennyire hitetlennek lenned. Tipikusan azt nézed hogy mi a rossz benned. Mi lenne ha egy kicsit azt is néznéd, hogy mi a jó?
Amúgy nem sokat járok mekibe, nem ízlik az ottani koszt, de egész biztos vagyok benne hogy vannak ott saláták is, nem is rosszak. Kell egy kis akarat hogy ne a burgert válaszd, de hé, áldozat nélkül nincs eredmény. Amúgy nem tudom, hogy vagy vele, de én bármikor ha ilyet eszek, nehéznek érzem, a gyomrom sem az igazi utána, nagyon eltelít. Ezt nem szeretem benne. Ellenben ha az egészségesebb dolgokat eszem, könnyebbnek érzem, és jobban is érzem magam.
Ismét #3
Nekem meg sajnos ízlik az ottani koszt és ugyan egy ideig kibírom, hogy ne azt válasszam, de nagyon nehéz, amikor a barátom mellettem meg azt eszi és kínálgatja.
Tudom, hogy nem minden a külső, de az már a kapcsolaz rovására megy, ahogy most érzem magam a bőrömben,mert a szex nagyon fontos alapkő és mostanában nem nagyon van kedvem, mert rosszul leszek saját magamtól :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!