Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, ezért elhagynátok a barátnőtöket?
Tegyük fel, hogy a lányon mindig js volt plusz kiló, mindig küzdött vele, sportolt és fenntartott egy állandó szintet. Nektek így tetszett és nagyon jó volt a szex, mert a lány bevállalós és vad volt.
Viszont nemrég kicsit belefáradt a diétázásba és felszedett pár kilót. Nem érzi magát jól a bőrében emiatt, szégyenlős lett az ágyban és nem igazán meg ezért a szex. Sokszor szomorú és látszik rajta, hogy nem szereti magát.
Mit tennétek?
Hát, beszélhetnél is vele, hogy törődjön veled annyira, hogy ha nem támogat, akkor legalább ne hátráltasson a dologban, mert neked ez így nem jó.
Persze, tudom, hogy a szex fontos, nagyon is. De pont itt jön be, hogy nézd már kicsit a jó oldalad. Miért undorodsz? Mert a rosszat látod. Ha kicsit elgondolkoznál és meglátnád, hogy mondjuk szép az arcod, a szemed, jó alakja van a melleidnek vagy kellemes a hangod, akkor lehet rájönnél, hogy nem olyan rossz a helyzet. Amúgy meg egy kis plusztól még senki se lesz undorító. Sőt: elárulom, vannak, akiknek a telt vagy plus-size lányok jobban bejönnek, mint a vékony, sportosak.
De tudom, hogy a barátomnak a vékony lányok az ideáljai. Akkor miért nem segít abban, hogy számára is szebb legyek? Sokszor olyan, mintha még ellenem is dolgozna, nem értem, miért.
Látom a jó tulajdonásaimat, hogy mit lehet bennem szeretni, de ez olyan probléma, ami folyton szem előtt van és ezért nagyon frusztrál főleg úgy, hogy tudom, hogy neki a vékonyak tetszenek. De akkor miért nem seg8t, hogy én is vékony legyek?
Mert ahhoz meg kéne erőltetnie magát.
Le kéne mondania arról az (egyébként egészségtelen, és káros) ételről, amit szeret, ki kéne mozdulnia, meg kéne erőltetnie magát és sportolnia. Sokkal könnyebb és kényelmesebb otthon tévézni gyorskaját majszolva, mint elmenni futni és mondjuk normális, zöldségesebb-gyümölcsösebb kajákat enni. Ezért mondtam, hogy beszélj vele - oké, hogy neki így is tetszel, de ha tényleg szeret, akkor annyinak lennie kéne benne, hogy nem szögez le ezen a szinten, ahol -láthatólag- nem vagy boldog.
Beszéltem vele erről és megígérte, hogy segíteni fog, de sosem tette igazán.
Nem azt kértem tőle, hogy ő is így egyen velem, csak azt hogy engem segítsen: pl ne hozzon csokit, ne kínálgasson olyannal, amit nem kéne ennem, vagy ha látja, hogy épp bűnöznék, akkor rámszóljon. De amikor abbahagyom, mindig azt mondja, hogy nem baj, így is jó vagyok neki :/ sosem kértem, hogy ő is fogyjon velem, tehát nem a lustasága miatt nem támogat.
Én férfiként szintén híztam, és kényelmetlen lett.
Magam miatt akarok fogyni, nem másért.
Engem zavar a pocak...
nem hagynám el amiatt, hogy kicsit enged, pihen és emiatt (így karácsonykor) hízik.
Viszont az megfontolandó lenne, hogy ha tényleg elhatározza a fogyást, de nem teszi meg amit meg kell tenni... Az ilyet nem szeretem.
Már írták itt mások is, hogy nem abból áll a fogyás, hogy ezerrel küzdesz, hanem okosan küzdesz. Mindenki máshogy reagál a sportra, ki kell tapasztalnod nálad mi működik, de okosan kell csinálni és akkor biztos működik.
Egy másik amire odafigyelhetsz a kajáknál, hogy kiporciózod az adagodat (akár napi ötször is ehetsz)
Nem szedsz többet és az átlagnál kicsit kevesebbet eszel.
Az agyadnak kb 8 perc kell, hogy felfogja, "most már teli a pocak". Egyél kevesebbet, utána még éhes leszel egy kis ideig, de hamar túlteszed magad, ezt csinálod pár napig és annyira megszokod, hogy csak na! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!