Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Családod, barátaid tudják...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Családod, barátaid tudják rólad, hogy leszbikus vagy?

Figyelt kérdés
Mit szóltak hozzá?

2018. máj. 10. 18:01
 1/8 anonim ***** válasza:
9%
Mégis honnan tudnák, amikor nem vagyok az?
2018. máj. 10. 18:09
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi, már át lett rakva! :)
2018. máj. 10. 18:13
 3/8 anonim ***** válasza:
84%

Igen,mindenki tudja.Aki számít annak nem jlent semmit,tudomásul veszi és kész, a többi meg nem érdekel,felőlem fejre is állhatnak.Erre is jó volt a coming out, tudom kivel érdemes àpolni a kapcsolatot és tudom kit kell leszrni.

25/N

2018. máj. 10. 19:07
 4/8 anonim ***** válasza:
72%

Igen.

Sot volt olyan coming outom,hogy a barat mar tudta.

...mert levette rolam...( es igy en lepodtem meg...)

☺️

2018. máj. 10. 19:42
 5/8 anonim ***** válasza:
95%

Azért elég tág fogalom a család és a barátok is.

Jóó nagy családom van, de csak a szüleim és a nagyobb testvéreim tudják. A 4 éves kisöcsém még úgyse fogná fel, de amint érdeklődni kezd, nem fogunk hazudni. A nagyszüleim nem tudnak róla, de csak mert kb. szívrohamot kapnának :D Unokatestvéreim és a család többi tagja se tudja, menne a pletykálkodás.

A baráti köröm azért nem olyan hű de nagy, de még ezen belül is csak 3 barátnőm tudja rólam. Illetve azok is tudják akik már nem a barátnőim.

Szüleimnél elég hosszú folyamat volt míg elfogadták.

Eleinte azt hitték viccelek és csak legyintettek rá. Majd jött a "kinövöd" és "nem beszélünk róla" szakasz. Aztán mikor bemutattam az első barátnőmet, folyton kiröhögtek. Ha megcsókoltam előttük, akkor is, és ha a közös jövőnkről beszéltem, akkor is. Folyton azt mondogatták "ne viccelj már, hogy lesznek így gyerekeid?" Aztán mikor rájöttek hogy nem viccelek, jött a felháborodás szakasza. Ez volt a legrosszabb...Bármit tettem, vagy nem tettem, vagy mondtam, vagy nem mondtam, folyton csesztettek. Jobb esetben levegőnek néztek...Elegem lett és elköltöztem a legjobb barátnőmhöz. Amikor már fél éve nem laktam otthon, felhívtak és bocsánatot kértek. Hazaköltöztem. Egy ideig még akadtak kínos szituációk mert nem akartak beszélni a dologról és témát váltottak mindig, de aztán amikor a következő barátnőmet mutattam be nekik, már kedvesebben fogadták. Rájöttek hogy nagyon jó ember, és boldog vagyok vele. Persze nem tartott örökké a kapcsolatunk, de azóta már nem forgatják a szemüket ha egy lányról beszélek.

A barátaimmal könnyebb dolgom volt, nem is nagyon érdekelt mit fognak hozzá szólni, úgy voltam vele hogy aki jól fogadja, az igaz barát, aki meg nem, az soha nem is volt az. Összesen 6 embernek mondtam el, ebből 3 lemorzsolódott. Nem is részletezném, elhordtak mindenfélének. A másik három mai napig jó barátnőm, egyáltalán nem zavarja őket a dolog, csak egy "oké" volt a válasz mintha azt jelentettem volna be, hogy ezentúl szőke leszek. :)

21/L

2018. máj. 10. 21:10
 6/8 anonim ***** válasza:
96%

Én nem érzem szükségét hogy elmodjam a családnak, legalábbis most még nem. Két legjobb barátomnak mondtam eddig el. Megkérdeztem őket hogy zavarná-e őket ha a lányokat szeretném (külön-külön). A fiú válasza: nem érdekel kit szeretsz, de ha nem rendes hozzád nagy bajban lesz. :D A lány válasza: dehogy, én is szeretem a lányokat. :D Szóval én lepődtem meg nem ők. Nagyon szerencsésnek is érzem magam hogy ők a barátaim. :) Most már csak egy pár kéne...

20/L

2018. máj. 10. 21:55
 7/8 anonim ***** válasza:
Mindenki tudja. Család kitagadott, barátok ugyan úgy kezelnek, mintha heteró lennék.
2018. máj. 13. 20:05
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekem nagyjából mindenki tudja.

Sosem ültettem le senkit a "nagy beszélgetéshez", egyszerűen csak amikor megkérdezték, hogy állok a fiúkkal, meg mikor lesz már pasim, közöltem, hogy soha, mert a nők érdekelnek.

Senki nem akadt fent rajta, tudomásul vették - persze néhányan nem hiszik el/úgy állnak hozzá, hogy majd kinövöm, de alapjában véve nem baszogatnak ezzel.

Unokatesóim voltak azok, akik már akkor is sejtették, mikor még én sem voltam vele tisztában xD.

2018. máj. 24. 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!