Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen esetben stíröl egy leszbikus nő férfiakat?
Én meg szoktam nézni a magas, kicsit izmosabb, ápolt külsejű, egy bizonyos férfi parfümöt használó fiúkat/férfiakat. Akik a kiegészítőiket összhangban hordják az öltözékükkel, magabiztosak. Ha telefonálnak vagy beszélgetnek mondjuk a buszon, nem minden második szó b-vel kezdődik és azdmeg-gel végződik.
Full leszbikus vagyok.
Én melegként sokszor elkalandozok és teljesen ártatlanul nézek meg egy-egy nőt: ilyenformán már el is gondolkodtam azon, hogy a ruhatervezők rájöttek e már, hogy a pólóikon az elöl lévő feliratok pont arra lettek kitalálva, hogy legyen mire hivatkozniuk az embereknek... Meg a nyakláncok...
Hát ha tényleg leszbikus, akkor fel kell mérned, hogy mennyire "elvarázsolt" személyiség az illető. Ha az, akkor simán csak el van a világában és csak belesétált a férfi a látómezejébe (velem gyakran megesik...). Ha nem, akkor ott van a lehetősége, hogy csak felméri az illetőt, ez viszont rengeteg okból történhet. És amúgy sok millió más okból megnézhet egy leszbikus egy férfit... Ahh, most a további lehetőségeken fogok agyalni...
Én, ha meglátok egy helyes pasit, végigpásztázom a tekintetemmel, és újra megbizonyosodok róla, hogy - lehet akármilyen jóképű - tényleg nem vált ki belőlem semmit xD
majd elgondolkodom rajta, más nőknek, vagy éppen a melegeknek miért vonzó a férfi test.
(ezt nem sértésnek szántam, még mielőtt valaki nekem esne, egyszerűen csak én a női testet találom szépnek)
20/L/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!