Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Milyen esetben stíröl egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen esetben stíröl egy leszbikus nő férfiakat?

Figyelt kérdés
Egyáltalán létezik ilyen szituáció?
2018. máj. 1. 18:05
 1/7 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem akkor nézel valakit ha nagyon kedveled, vagy ha nagyon nem.
2018. máj. 1. 18:21
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én meleg srácként unalmamban szoktam nőket stírölni és azon gondolkozom hogy a női test miért szexi.
2018. máj. 1. 18:45
 3/7 anonim ***** válasza:
81%

Én meg szoktam nézni a magas, kicsit izmosabb, ápolt külsejű, egy bizonyos férfi parfümöt használó fiúkat/férfiakat. Akik a kiegészítőiket összhangban hordják az öltözékükkel, magabiztosak. Ha telefonálnak vagy beszélgetnek mondjuk a buszon, nem minden második szó b-vel kezdődik és azdmeg-gel végződik.

Full leszbikus vagyok.

2018. máj. 1. 19:53
 4/7 anonim ***** válasza:
95%

Én melegként sokszor elkalandozok és teljesen ártatlanul nézek meg egy-egy nőt: ilyenformán már el is gondolkodtam azon, hogy a ruhatervezők rájöttek e már, hogy a pólóikon az elöl lévő feliratok pont arra lettek kitalálva, hogy legyen mire hivatkozniuk az embereknek... Meg a nyakláncok...

Hát ha tényleg leszbikus, akkor fel kell mérned, hogy mennyire "elvarázsolt" személyiség az illető. Ha az, akkor simán csak el van a világában és csak belesétált a férfi a látómezejébe (velem gyakran megesik...). Ha nem, akkor ott van a lehetősége, hogy csak felméri az illetőt, ez viszont rengeteg okból történhet. És amúgy sok millió más okból megnézhet egy leszbikus egy férfit... Ahh, most a további lehetőségeken fogok agyalni...

2018. máj. 1. 21:10
 5/7 anonim ***** válasza:
97%

Én, ha meglátok egy helyes pasit, végigpásztázom a tekintetemmel, és újra megbizonyosodok róla, hogy - lehet akármilyen jóképű - tényleg nem vált ki belőlem semmit xD

majd elgondolkodom rajta, más nőknek, vagy éppen a melegeknek miért vonzó a férfi test.

(ezt nem sértésnek szántam, még mielőtt valaki nekem esne, egyszerűen csak én a női testet találom szépnek)

20/L/L

2018. máj. 2. 01:51
 6/7 anonim ***** válasza:
96%
En fius leszbikus vagyok. Ferfi ruhakat hordok. En altalaban akkor szoktam vegigmerni, ha tetszik a ruhaja vagy a cipoje vagy a tetkoja. Szeretem a tetovalasokat is. Fe nem erzem magam ferfinek. Belsore no vagyok. :D
2018. máj. 4. 22:36
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
LESZBIKUS nő soha, semmilyen esetben, aki megteszi az látens biszex,hiába hiszi magát leszbikusnak. Számomra nincs "jóképű férfi" és unalmamban is zavaró ha csak férfiak vannak körülöttem, nem tudok nőket megnézni.Nem tudok pasikat nézegetni full unalmas,szr lenne,nem tudom elképzelni hogy nők helyett "jóképű pasikat" nézegessek,azt meghagyom a biszex lánykáknak.Vagy a full heteró pasik szoktak férfiakat stírölni??
2018. máj. 9. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!