Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Egyneműek házasságáról mi a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyneműek házasságáról mi a véleményed?

Figyelt kérdés

2018. ápr. 24. 14:29
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
97%
Semmi. Ő dolguk.
2018. ápr. 24. 14:30
 2/26 anonim ***** válasza:
94%
Engem sem érdekel, ha nekik ez kell.....
2018. ápr. 24. 14:32
 3/26 anonim ***** válasza:
98%
Az, ami a kétneműről. Csak a saját esküvőm érdekel, felőlem házasodjon bárki, aki akar.
2018. ápr. 24. 14:37
 4/26 anonim ***** válasza:
17%
Provokatív kérdés és az őszinteséget lepontozzák. De akkor is: nem, nem és nem. Ez a házasság megcsúfolása. Nem érdekel semmilyen érv. Nem érdekel, ha valaki homi. De az ne akarjon házasodni. Kész.
2018. ápr. 24. 14:42
 5/26 anonim ***** válasza:
27%
Nem iagzán érdekel, felőlem lehetne, de nem sok értelmét látom. A házasság amolyan keresztényi cucc, ott meg tilos az ilyen, szóval nem értem... Mintha buddhista ázsiai csaj akarna ortodox zsidó rabbi lenni.
2018. ápr. 24. 14:43
 6/26 anonim ***** válasza:
89%

Teljesen hidegen hagy már önmagában a házasság intézménye is.

Számomra ez nem jelent semmit. Lehet ez most furcsa, de számomra az adott szó és a tisztelet sokkal többet ér mint egy papír, és valami ceremónia ami javában arról szól, hogy felvágunk mások előtt.

Én magamnak élem az életem, a saját boldogságom a cél nem pedig az, hogy mások lássak azt amit én csinálok. Mint mondtam nem azért cselekszem, hogy másoknak mutogassam az életem, hanem azért hogy boldog legyek.

Egyébként hetero vagyok. (vagyis inkább heteoflexible)

2018. ápr. 24. 14:43
 7/26 anonim ***** válasza:
93%

Ugyanaz, mint az egyneműek házasságáról.

Sok boldogságot nekik, remélem megtalálták azt a személyt akivel örökre össze tudják kötni az életüket, és boldogságban öregednek meg, együtt.

És mindenki másnak 0 beleszólása van a döntésükbe.

2018. ápr. 24. 14:45
 8/26 A kérdező kommentje:

4-es, ez vallási meggyőződésből mondod vagy általános morálból? (Bár a mai általános európai morál a kereszténység alap pillérein fekszik...)

Illetve mi számodra maga a házasság? MI a lényege? A szerelem? A gazdasági lelki támasz egy életen át? Gyermek áldás? Amennyiben a gyermek, akkor egy meddő pár házassága is alsóbbrendű?

Nem provokációból kérdezem, csak szeretném érteni mindkét oldalt.

2018. ápr. 24. 14:48
 9/26 anonim ***** válasza:
98%

Nekem tök mindegy, mert nem érint, felôlem házasodjanak.

Illetve talán még örülnék is neki, hogy mulathassak a gôzölgô fejû bigott keresztyéneken, akik talán a legsovinisztábbak a világon. (Szeresd felebarátod, segíts az elesettek, s a többi humbug teljes figyelmen kívül hagyása mellet a gyûlöletre felhasznált vallást tartom a mai és mindenkori világ legkártékonyabb mérgének)

2018. ápr. 24. 14:48
 10/26 A kérdező kommentje:
5-ös, a házasság nem keresztényi cucc, minden vallásban megjelenik továbbá ma már a magyar (meg kb az összes többi) állam különbséget tesz az egyházi és a jogi házasság között. Én most értelemszerűen a jogiról beszélek
2018. ápr. 24. 14:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!