Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Egyneműek házasságáról mi a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyneműek házasságáról mi a véleményed?

Figyelt kérdés

2018. ápr. 24. 14:29
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
19%
#20: Azt a házasságra értettem, a vallást ne keverd bele. Olvasd újra, ha nem érted....
2018. ápr. 24. 19:10
 22/26 anonim ***** válasza:
96%

Bevezethetnék már itt is, de úgysem fogják...

A melegek és leszbikusok körében legalább nem olyan elterjedt az a retardált "a házasság egy csapda XDDD a nejem elvette a szabadságomatXD szabadítsatok ki!!:D" viccelődés...

2018. ápr. 24. 19:20
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

4 es.

A férj és férj jó film. Én legalábbis csíptem, szóval Adam Sandlert hagyjuk ki ebből

Nahh de csak hogy válaszoljak is a kérdésre:

Én úgy vagyok vele, hogy ha valaki boldog valakivel, szeretik egymást, és össze akarnak házasodni, akkor nincsen a világon olyan vallás, hagyomány, nemzeti érték, szociális norma, politikai irányzat, vagy morál aminek joga lenne megtagadni tőlük a boldogságot. Mert nem ártanak vele senkinek.

És bármit is mond egy 2000 éves mesekönyv, a szomszéd, magyarbajuszos Pista bácsi, a kopasz fickó az aluljáróban, vagy az egész falu, a szerelem az szerelem, legyen akárkik között, és senki szerelme sem előbbre való, vagy alsóbb rendű mint a másiké.

Aki meg a bőrszine,vallása,származása, vagy épp a nemi identitása miatt ítél el és néz le valakit, azon meg nem lehet segíteni. Nem kell foglalkozni velük :) Idióták és azok is maradnak.

2018. ápr. 25. 01:01
 24/26 anonim ***** válasza:
42%

Aranyos, amiket írtok, de elsíklunk a lényeg felett.

Magyarországon a bejegyzett élettársi kapcsolat egy-két dologban tér el a házasságtól jogilag. Nyilván, akik házasságot akarnak, nem a névviselés miatt. Itt az örökbefogadás a fő kérdés, erről szól az egész, nem az egyházakról. Itt polgári házasságról és annak jogi következményeiről beszélünk.

Én személy szerint támogatom az azonos neműek örökbefogadását (elég megnézni az USA-t: már vannak felnőttek, akik teljesen "normális" heteroszexuális emberek lettek, holott azonos neműek nevelték fel.)

Viszont amíg Magyarországon a magyarok 64% határozottan NEM-et mond, és csak 27% mond IGEN-t, addig kár erőltetni ( [link] Első körben inkább a társadalmi elfogadottságon kellene dolgozni. Magánvélemény, de szerintem a Pride ebből a szempontból teljes mértékben kontraproduktív. Pont azt a sztereotípiát erősíti, ami miatt az emberek elítélik az LMBTQ embereket. Sokkal hatásosabb, mikor ránézésre hetero, normális életvitelű, dolgozó, adófizető emberek vállalják fel, hogy a saját nemükhöz vonzódnak. Ilyenkor a homofóbnak is leeshet, hogy jééé, köztük is sok normális ember van, aki nem magamutogató, becsületes ember. (És ők vannak többségben, a Pride-on a hangos kisebbséget látjuk, akik miatt annyi támadást kap a meleg közösség, hogy akin első ránézésre nem látszik, hogy meleg, inkább titkolja.)

Nem kell velem egyetérteni, ez magánvélemény volt.

2018. ápr. 30. 15:12
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

#24 A Pride előtt meg teljesen elfogadott volt minimum kitagadni a társadalomból a melegeket, vagy akár elmegyógyintézetbe zárni őket, szóval lehet hogy nem a Pride-al van a baj hanem csak az emberek semmirekellők...

Amíg az Éjjel-Nappal Budapest, Szürke 50 árnyalata és társai miatt nem kezdik el rühellni a heterok egymást, addig a Pride csak egy kényelmes kifogás arra, hogy ne kelljen a saját kis világukon kívül mással is foglalkozniuk.

2018. ápr. 30. 16:09
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem annyira szép, hogy a negatívan hozzászólok csak azért dugnak, hogy abból gyerek legyen. Micsoda világ! A többség viszont nem ezért. Fertő. Egyszerűen nyaktiló alá mindegyiket! Hozzátok a pengét élezni!
2018. ápr. 30. 18:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!