Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » A nők is ugyanúgy megbámulják...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők is ugyanúgy megbámulják a csinos nőket, mint a férfiak?

Figyelt kérdés
Főleg ilyenkor tavasszal, nyáron gondolok erre, mikor szabadon vannak a combok, a váll és egyéb testrészek, amiken jól esik pihentetni a szemét az ember fiának/lányának.. A nőkre mennyire jellemző a strírölés, esetleg másk után fordulás az utcán?

2018. máj. 6. 06:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
94%
Megnézem őket, de nem bámulom őket, és én sem fordulgatok utánuk.
2018. máj. 6. 14:08
 12/14 anonim válasza:
90%

Én is megnézem őket, de csak szolidan , ne úgy hogy kiessenek a szemeim.

19/bi

2018. máj. 6. 21:19
 13/14 anonim ***** válasza:
90%

Általában a feneküket meg szoktam NÉZNI(nem bámulni). Szépen diszkréten, hogy senkinek se legyen kellemetlen.

19/bi/l

2018. máj. 8. 13:35
 14/14 anonim ***** válasza:
91%

Kövezzetek meg, de én szeretek bámulni. Ha nem lát senki és az illető sem veszi észre, jó hosszasan végzem ezt a fajta tevékenységet, diszkrét forgolódás is előfordul. :D

Nőt is, pasit is megbámulok. Ha túl sokan vannak körülöttem természetesen úgy teszem mindezt, hogy ne legyen túl feltűnő.

Attól függetlenül, hogy szeretem legeltetni a szememet, a magából túl sokat mutató emberek nem különösebben érdekelnek. Megnézem, de itt ki is fújt. Ennek ellenére az intellektualitás és a természetes megjelenés nálam mindent visz. A természetesen szép nőktől vagyok igazán ,,rosszul". Pasik esetén is a visszafogottabb stílus tetszik.

Külsőre mindkét nem tagjait megbámulom, ha belsőről van szó nem számít semmi, csak a személy maga, nemtől függetlenül.

20/L

2018. máj. 12. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!