Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » A nők is ugyanúgy megbámulják...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők is ugyanúgy megbámulják a csinos nőket, mint a férfiak?

Figyelt kérdés
Főleg ilyenkor tavasszal, nyáron gondolok erre, mikor szabadon vannak a combok, a váll és egyéb testrészek, amiken jól esik pihentetni a szemét az ember fiának/lányának.. A nőkre mennyire jellemző a strírölés, esetleg másk után fordulás az utcán?

2018. máj. 6. 06:26
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
88%
Inkább a bámulás helyett a megnézem kifejezést használnám. Igyekszem diszkréten nézni,nehogy észrevegye.L.
2018. máj. 6. 06:45
 2/14 anonim ***** válasza:
44%

Őszintén én heteró nőként ha valakit megnézek:

1. magamhoz mérem

2. annyira különbözik tőlem hogy végképp megnézem

3. valami exttrém kinézet

4. ezt elképzelem meztelenül

régen inspirációként tettem amióta eljárok edzeni már 5 hónapjra meg inkább azt látom hogy mennyi ember skinny fatt vagy elhanyagolt....régen meg irigykedtem :D

2018. máj. 6. 06:48
 3/14 anonim ***** válasza:
92%
Én is inkább a megnézem kifejezést használnám. Biszex nőként tudom, hogy a pasik annyira megtudják bámulni a nőket, hogy az már zavaró, sőt idegesítő tud lenni. Hiába jönnek be a férfiak is, akkor is zavar és kellemetlenül érzem magam, ha nagyon megbámulnak. Sajnos a férfiak nagy része nem veszi észre, amikor a nőnek már kellemetlen, hogy bámulja. Én ha megnézek egy nőt igyekszem ezt úgy tenni, hogy ne érezze magát kínosan, sőt ha lehet, akkor észre se vegye. Mivel én is nő vagyok ezért tudom milyen, ha feltünően megbámulnak és igyekszem nem zavarba hozni a másik nőt.
2018. máj. 6. 07:17
 4/14 anonim ***** válasza:
33%
Persze hogy meg,még ha filmet nézek akkor is a lány tis kielemzem magamban.Önbizalom növelő ha látom,hogy neki is csak az van,mint nekem.:-)
2018. máj. 6. 07:28
 5/14 anonim ***** válasza:
75%
Nem stírörök senkit, nem vagyok paraszt. Az olyan nők láttán meg akik gyakorlatilag félmeztelenül járnak az utcán nem az az első gondolatom,hogy "jól esik legeltetni rajta a szemem", hanem, hogy közönséges és ízléstelen. Ahogy a strírölés is és a megfordulás is közönséges és ízléstelen szokás. Engem nem a külsővel fog meg elsőkènt egy nő, de előbb felfigyelek egy erkölcsös benyomást keltő nőre,mint a mai mindent kirakok-nőkre.
2018. máj. 6. 07:48
 6/14 anonim ***** válasza:
90%
Szoktam úgy végig nézni a csajokon. A legjobban a seggüket meg a mellüket szeretem nézni. Meg magamhoz is mérem őket.
2018. máj. 6. 09:34
 7/14 anonim ***** válasza:
58%
6-os vagyok. Még a hajukat is szeretem nézni. L/bi
2018. máj. 6. 09:35
 8/14 anonim ***** válasza:
90%

8-as: fúj, elhányom magam.

Kérdező: A normális lányok nem bámulják meg a másikat. Én hiába vagyok leszbikus, kellemetlenül érezném magam ha valakit megbámulnék. Nem a piacon vagyunk, a nők nem kirakott áruk. Nem vagyunk pasik...

2018. máj. 6. 10:18
 9/14 anonim ***** válasza:
95%
Én szeretem őket nézni. Nem bámulni, hamem diszkréten megnézni őket. Főleg az arcuk érdekel. Tavaly minden héten mentem a fagyizóba jégkását, mert olyan csinos és kedves lány dolgozott ott, hogy jól esett odamenni. :D Idén már nem :(
2018. máj. 6. 10:29
 10/14 anonim ***** válasza:
94%

Igen, mindenképpen megnézem őket, de nem bámulom, vagy forgok utánuk.

26/N/bi

2018. máj. 6. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!