Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Ugyanugy megneztek egy csinos not ha a gyermekeivel van mintha egyedul lenne (vagy nem lenne gyermeke latszolag)?
Vagy neztek valami egyebet is rajta? Miben mas egy gyermekes no ha csinos mint egy gyermektelen?
Konkretan arra gondolok, hogy en nem vagyok idos, csinos vagyok, dekorativ, van ket gyermekem. Mar hozzaszoktam, hogy lepten-nyomon megneznek, de ugye most itt a tavasz, ilyenkor a pasik is tobbet legeltetik a szemuket.
Es meglepo modon azt vettem eszre, hogyha a gyermekeimmel egyutt setalunk, akkor meg ettol is tobb ferfi figyel fel ram.
Miert?
Merthogy en mindig azt hittem, hogy ez pont forditva lesz, tehat hogy a gyermek inkabb visszatarto ero lesz meg a bamulas teruleten is.
Harmadiknál az igazság. A nő a gyerekszülés által válik igazi nővé.
Én is megnézem a csinos anyukákat, ami nem jelenti azt, hogy kellenének (van sajátom), de igazán nőies jelenségek.
Most ez bunkóság lesz Tölem, de öszinte leszek.
Én imádom a fiatal anyukákat, mert nagyon családcentrikus vagyok, imádom a gyerekeket és a szememben nagyon Nöies az akinek gyereke van és szépen bánik vele.
Arra nem igazán gondolok foglalt-e, mert a házasságok 70%-a úgyis halálra van ítélve az elsö pár évben.
Fiatal vagyok, 22, de simán összejönnék egy 30-as csinos anyukával, mert tudom, hogy Ö jobban megbecsülné bennem azt amit a korosztályom nem tud megbecsülni, de még csak megérteni sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!