Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
42 évesen összejönnél egy 29 éves nővel?
Figyelt kérdés
Alapvetően összeillenénk,sok közös pont és azonosság van az életünkben, azonos dolgok foglalkoztatnak minket,meglepően nagy az összhang közöttünk, csak a korkülönbség zavar,nagyon soknak érzem ezt a 13 évet. Esetleg vannak olyanok,akiknek van tapasztalata hasonló kapcsolatról? Gondot jelent a korkülönbség?
42/N
2018. ápr. 9. 18:23
1/4 anonim válasza:
A ti korotokban ez már nem nagy különbség. Csak nyugodtan.
2/4 anonim válasza:
Semmit sem jelent a kor, csak egy szám. Főleg ennyi idősen. Ha szeretitek egymást, semmi ne álljon közétek, főleg ne 13 év. Köztem és a párom közt 18 van, most lett 30 éves. Nagyon jól megvagyunk, immáron 11 éve. Akkor nagyon soknak számított és leginkább én nem kívántam beleesni egy ilyen kapcsolatba, de szerettem, ahogy most is. :)
4/4 anonim válasza:
Szerintem is csak akkor van jelentősége, amikor még az egyik fél "gyerek" vagy legalábbis túl fiatal. De egy 29 éves az már kész nő, ő már komolyan gondolkozik (általában) Neked talán kettővel tönn szarkalábad van, vagy ősz hajszálad, de nagy különbség nincs :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!