Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem röhejes, hogy 22 évesen még nem volt párkapcsolatom?!
Sosem viszonozták az érzéseim,pedig sokak szerint jól is nézek ki.Ja,és nem családtagok vagy rokonok mondták.
Már nagyon elegem van.Megint odavagyok valakiért,de szerintem esélytelen,pedig jelenleg nincs is komoly kapcsolata,max néha alkalmi,amennyire én tudom.
Nekem se volt 21 évesen, bár én biszex vagyok..
L
Miért élezed ki arra, hogy nézel ki? :D Meg hogy ki erősített meg ebben? Attól, mert nem vagy csúnya, lehet még belsőleg nem passzoltok a másikkal, ha meg mégis, attól nem feltétlen fogsz neki külsőre tetszeni.
Ez ilyen. Mindenkinek más az ízlése, hiába látok pl. társkeresőn szépnek mondott lányokat, attól, mert 3000 ember lájkolta, nekem nem fog tetszeni.
Ha nincs meg a másikkal az összhang, a közös témák, a kémia, akkor megette a fene az egészet.
Nekem is!
Úgy otthon érzem magam ezen az oldalon tényleg,
Volt kapcsim lánnyal, de sajna végül mindig kiderult hogy nem engem keresnek, persze én is csinos vagyok. .. én is várok egyenlőre, nekem is most tetszett egy lány próbálom elfelejteni, de lesz ami lesz. ....24 vagyok. ... 2 komoly kapcsim volt lánnyal de sajna nem hosszúak, szeretnék már lehorgonyozni am de nehéz :) pont ugyanezt érzem
24l
Komoly kapcsolat az kb 25 felett kezdődik.
A többi csak tinilamour...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!