Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Nem röhejes, hogy 22 évesen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem röhejes, hogy 22 évesen még nem volt párkapcsolatom?!

Figyelt kérdés

Sosem viszonozták az érzéseim,pedig sokak szerint jól is nézek ki.Ja,és nem családtagok vagy rokonok mondták.

Már nagyon elegem van.Megint odavagyok valakiért,de szerintem esélytelen,pedig jelenleg nincs is komoly kapcsolata,max néha alkalmi,amennyire én tudom.

2018. ápr. 5. 21:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nekem se volt.
2018. ápr. 6. 08:54
 12/16 anonim ***** válasza:
Valaki ismerkedni? :D 17/l/l
2018. ápr. 8. 16:21
 13/16 anonim ***** válasza:
Nekem sem volt még. Vagyis régebben próbáltam fiúkkal (bemeséltem magamnak hogy igenis heteró vagyok). De hiába ismerek meg lányokat valahogy sosem lesz belőle semmi, elhal a beszélgetés, nincs meg a szikra, nem kapcsolatot akar... :(
2018. ápr. 10. 19:13
 14/16 anonim ***** válasza:
#13: 20/L
2018. ápr. 10. 19:14
 15/16 anonim ***** válasza:

Nyugodj meg kérdező! Látod sokaknak nem volt még kapcsolata,köztük nekem se, de most már úgy vagyok vele, hogy kár erőltetni a görcsös párkeresést. Azt mondják, ha nagyon keresed, akkor pont elkerül az, akire vágynál. Fel a fejjel!

20/Bi

2018. ápr. 11. 08:55
 16/16 anonim ***** válasza:

Nekem sem volt még.

20/L/L

2018. ápr. 18. 02:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!