Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van párkapcsolatom, de másra vágyom. Normális ez?
Figyelt kérdés
Boldog párkapcsolatban élek, de úgy érzem más fiúkat is szeretnék kielégíteni orálisan. Titokban, mert ez úgy izgalmasabb. Tuti nem normális, de képtelen vagyok lekűzdeni. Fiú vagyok.2017. dec. 14. 23:10
1/4 anonim válasza:
Biszex vagy. Ez teljesen normális. Könnyebb lesz, ha elfogadod magad.
2/4 anonim válasza:
Szerintem valamilyen szinten normalis. De attol vagyunk emberek, hogy uralkodunk az osztoneinken. Minden jo pasival nem lehet lefekudni. 24/F
3/4 anonim válasza:
Én kibékültem a gondolattal hogy biszexuális lehetek, bár engem is csak az orális szex érdekel, menyasszonyom van.
4/4 anonim válasza:
Én 30 évig elnyomtam ezt az érzést,mivel nejem, 2 lányom lett. De végül egyszer belementem, hogy egy helyes fiatal fiú lecumizott ! NEM bántam meg. Titokban néha van rá lehetőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!