Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Eddig három párkapcsolatom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eddig három párkapcsolatom volt fiúval, de nagyon vágyom rá hogy nővel legyeg . Biszex volnék?

Figyelt kérdés
Most is tart az egyikőjükkel a kapcsolatom . De egyszerűen nem tudok felizgulni rá . Volt már olyan hogy.addig.csókolóztunk még felizgultam de nem vonz a férfi test .. És nem.értem mert szerelmes vagyok.közben de a teste nem vonz .. Viszont a nők vonzanak de.még nem.voltam egybe se szerelmes akor.most biszex volnék.vagy csak enyhe hajlam ?
2015. máj. 25. 12:11
 1/7 anonim ***** válasza:
84%
Lehetséges. Hány éves vagy?
2015. máj. 25. 12:18
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát biszex semmiképp, mert az azt jelenti, hogy szexuálisan vonz mind a két nem. De te a férfiakhoz csak romantikusan vonzódsz. Ezt hívják heteroromantikus homoszexuálisnak.
2015. máj. 25. 12:56
 3/7 A kérdező kommentje:

Első válaszoló - koromat nem szeretném leírni

Második válaszoló - köszönöm tényleg hasznos volt a válasz

2015. máj. 25. 14:40
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Második válaszoló!

Ezt kifejtenéd bővebben, hogy mire gondolsz?

Mert manapság divat lett ez a mindent beskatulyázósdi.

Ha látsz valakit narancslevet inni, akkor ő már mindjárt egy narancslé ivó lesz egész életében?

Kicsit kisarkítottam, de kb. ez a lényeg.

Könyörgöm mi az, hogy hetero romantikus homoszexuális????

Azért gondolkozzunk már el kicsit:)

Olyan, aki egész életében csak az ellenkező nembe lesz szerelmes, mégis csak azonos nemű emberrel képes szeretkezni, de abba meg nem lesz szerelmes?

Vagy hogy beleszeretni mindkét nembe képes, de szexelni csak az egyikkel? Mert akkor félig bele lehet magyarázni valami értelmet ebbe a kifejezésbe, de akkor sem értem, hogy létezhet ilyen. Ha már beleszeretni képes egy valamilyen nemű emberbe, akkor ugyanahhoz a nemhez szexuálisan is vonzódnia kell vagy nem?

Azt elhiszem talán, hogy beleszeret egy emberbe, de nem vonzódik hozzá igazán szexuálisan, de attól még előbb utóbb talál egy ugyanolyan nemű embert, akihez szexuálisan is vonzódni fog.(gondolom)

Tisztelt kérdező!

Nem hiszem, hogy ennyire túl kell bonyolítani a dolgokat.

Szerintem te biszexuális vagy csak még nem találkoztál olyan emberrel, akibe egyszerre szerelmes is vagy, és szexuálisan is vonz.

Szerintem csak idő kérdése.

Én ezt tartom valószínűnek, de persze nem vagyok mindenttudó, lehet, hogy tévedek, de csak gondolj bele a következőbe.

Te elhiszed azt, hogy a nőkhöz vonzódsz szexuálisan, de sose leszel szerelmes egyikbe se?

Kicsit mondjuk elkanyarodtam, mert a második válaszolóre is reagáltam, de a lényeg az, hogy az alapján, amit írtál, úgy értelmezem, hogy még nem voltál nővel igaz?

Ismerkedj olyan nőkkel, akiket szexuálisan is érdekelsz, aztán majd meglátod.

Idővel kialakul a válasz.

2015. máj. 25. 15:07
 5/7 anonim ***** válasza:
Én ugyanígy érzek, hiába van férjem, gyerekem, de úgy érzem ez a vágyam mindig megmarad. Megcsaltam 1x a férjemet egyik kolléganőmmel, a csóknál tovább nem mentünk pedig nagyon kívántuk egymást. Igen, szerintem biszex vagy ha már ilyenekről fantáziálsz. 29/n
2015. máj. 25. 22:35
 6/7 anonim ***** válasza:
Hasonló a helyzetem. Általában szeretek a párommal szexelni, de nagyon foglalkoztat, hogy egy lánnyal legyek. Szoktunk azzal poénkodni, hogy milyen lenn egy hármas, de nem komoly, viszont én rengeteget fantáziálok róla. Nem tudom, hogy biszexuális vagyok-e vagy csak nagyon kíváncsi, félek is kipróbálni, nem szeretnék valakit átverni ezzel, főleg nem magamat. Ha szeretnéd írj és beszélgessünk erről, mert én is eléggé egyedül érzem magamat ezzel a problémámmal, a koromat nem szeretném leírni, max privátban. :) (Nyugi nem vagyok rámenős, csak barátilag szeretnék beszélni, és én is eléggé óvatosan vagyok ezen az oldalon. :D )
2015. máj. 26. 00:44
 7/7 anonim ***** válasza:

"Ha nem frissíted a szoftveredet, előbb-utóbb lefagy a processzorod."

Alaposan körülnézel a világon, rájössz, hogy vannak olyan emberek is, akik nem mindenben pontosan ugyanolyan kinézetűek ,mint te és mégis lehet szeretni őket. Az olyan embereket úgy nevezik, hogy NŐ.

2015. máj. 26. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!