Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehet úgy párkapcsolatom,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet úgy párkapcsolatom, hogy keveset beszélek? 21f

Figyelt kérdés

Sajnos nem volt még kapcsolatatom. Emiatt, mert keveset beszélek, de ha esetleg valahogy mégis megismernék egy lányt akkor nem fogja őt zavarni ez?

Lányok, mi a véleményetek?

Üdv

21f

2018. márc. 14. 16:22
 1/7 anonim ***** válasza:
Kár, hogy nem csaj vagy.
2018. márc. 14. 17:12
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem vagyok valami beszédes, legtöbbször gesztusokra hagyatkozok. Évek óta kapcsolatban vagyok, jelenleg együtt is élek a barátnőmmel, nincs belőle problémánk. Mindig mondani szokta, hogy jó hallgatóság vagyok.

Mellesleg ha sokat vagy együtt valakivel, akkor egy idő után beszéd nélkül is megérted nagyjából.

Szóval nem, nem zavar minden lányt, ettől lehet kapcsolatod.

2018. márc. 14. 17:31
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintwm probálj változtatni ezen nem törődj bele. Jobb lesz.
2018. márc. 14. 18:34
 4/7 anonim ***** válasza:
exem se beszelt sokat inkabb a tettek embere volt :D en meg beszeltem helyette is.
2018. márc. 14. 19:15
 5/7 Diavolino44 ***** válasza:

En orulok neki, hogy itt mindenki onti beled a lelket, de gondolkodjunk logikusan, 21 vagy s nem volt meg baratnod. S ezert probalod kideriteni, mi lehet a poroblema. Itt arra a kovetkeztetesre fogsz jutni, hogy ronda vagy.

En pedig azt mondom, hogy igenis baj, hogy nem beszelsz sokat. Egy ismerkedes ugy kezdodik, hogy megmutatod a szemelyisegedet a lanynak, aki el fogja donteni, hogy akar-e tobbet. Tegyuk fel akar, utana szepen elkezd beszelni, s le se tudod allitani, :)

De ehhez tudnia kell, hogy te jo beszelgeto partner leszel, s nem lesz veled unalmas, s nagyon nem mindegy, hogy bologatsz, vagy mondasz egy mondatot az o monologjara, amitol a beszelgetes tovabb gordul a kovetkezo 10 perces blokkra, vagy az egesz elhal, mert nem tudsz ertelmes lenni egy mondatra sem. Senki nem akar olyan partnert aki unalmas.

2018. márc. 14. 22:11
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ahhoz hogy valakivel megismerkedj kell a kommunikáció. Engem mondjuk nem zavar mert beszélek én a pasi helyett is 😃 na ha meg már megismerkedtetek, esetleg megszeretett akkor elfogad olyannak amilyen vagy!
2018. márc. 15. 01:51
 7/7 anonim ***** válasza:

Diavolino44, azért ne túlozz. Attól, hogy valaki keveset beszél, még nem lesz néma, sem unalmas. A csendesebb fajta is tud normál beszélgetést folytatni, szimplán nem ők beszélnek a legtöbbet... És tudunk bővebben is beszélni, ha olyan a téma.

Az meg nem minden nőnek probléma, ha csendes vagy. Sose problémázott senki azon, hogy nem beszélek sokat, mert nem néma vagyok, csak ha nincs mondandóm, akkor nem beszélek. Ha van, akkor mondom. Ilyen egyszerű. Csendes meg csendes között is van különbség.

2018. márc. 15. 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!