Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csendes vagyok, keveset beszélek, ezért nem lehet párkapcsolatom?
19 éves lány vagyok és még nem volt kapcsolatom.
Az hozzá tartozik a dologhoz, hogy vidéken nőttem fel, a "civilizációtól távol" és a szüleim sem nézték jó szemmel, hogy megkörnyékeznek a fiúk. Ezek hatására szinte teljesen antiszoc. lettem. Nem tudok beszélgetni, max a suliról vagy a sportról, mert az a mániám. Sokan nem értik, hogy miért vagyok még mindig egyedül, pedig nem vagyok csúnya, egyszerűen csak megfogom a pasikat a külsőmmel, de nem tudom megtartani őket, mert nem vagyok érdekes.
Most viszont van egy srác, aki komolyan gondolja, de az első randi után láttam rajta, hogy kicsit csalódott, bár tagadta és elhívott egy újabb randira.
Tudtok valami tanácsot, hogy hogyan tartsam meg, hogyan legyek érdekes, hogyan engedjem el magam vagy egyáltalán mit csináljak? Őt már nem akarom elveszteni.
Szerintem ne változtass semmin. Nem vagy te néma, csak idegen a helyzet és oldódnod kell.
Ha most másnak adod elő magad, akkor később fog csalódni, azt pedif te sem akarod.
Az a lényeg hogy nevess vele és romantikázz ha ez a kettő megvan tuti jó lesz!!
Hát improvizálj, most nem tudom de az jutott az eszembe pl megfogod a kezét és azt mondod Na most figyelj, és a kezét közelíted a melledhez vagy valahova, és mielőtt hozzá érne elkapod és azt mondod : Azt hitted mi :DD ezen tuti nevetni fog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!