Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 évesen összejönnél egy 34 éves pasival?
nem,nekem volt már 18 évesen 25 éves pasim, de már nála is éreztem a köztünk lévő korkülönbséget és engem ez zavart,..zavarna
Rajta kívül a másik 2 exem is fiatalabb volt nálam pár hónappal és a jelenlegi párom is fiatalabb 11 hónappal.
20/L
köszi a válaszokat:) esetleg írhatna olyasvalaki aki ilyen helyzetbe van nagyjából mint én..semmiképp nem működhet?
ja és van még egy problémám. az esetek 90%-ában mindig nős a pasi aki megtetszik..(a mostani ugye kivétel..)de ez csak kb fél éve van így. azelőtt mindig korombeliekkel voltam együtt.Mostmeg meglátok egy 30-as pasit és kész vége megáll bennem az ütő. ezek a mai 17-19 éves srácok már egyáltalán nem vonzanak..annyira kisgyerekek , hogy az hihetetlen. viszont azt is tudom , hogy nős pasival nemszabad kezdeni és soha nem is tenném.de olyan rossz ez így , hogy már csak az idősebb pasik tetszenek..a korral meg együtt jár hogy már valószínűleg van családja..így soha nemfogok találni magamnak senkit:(szerintetek miértvan ez a megváltozott "férfiszemléletem"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!