Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Összejönnél egy olyan pasival/...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnél egy olyan pasival/lánnyal aki drogozik?

Figyelt kérdés

A rendszeres fogyasztásra gondolok.

(A fű is drog, tehát az sem kivétel)

2010. jan. 16. 21:27
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
82%
Nem jönnék össze. Dögöljön meg egyedül.
2010. jan. 16. 21:27
 2/24 anonim ***** válasza:
78%
soha! Még az kell h engem is bevegyem vagy ha elkapják belekeverjen! Bnőm is ilyennel jár és nem tudom neki megmagyarázni h nem kéne. szereti.:(
2010. jan. 16. 21:28
 3/24 A kérdező kommentje:
Igazán azért kérdezem, mert van egy barátnőm akinek a pasija rendszeresen füvezik. Minden nap. És a lány meg úgy veszi, hogy ez természetes és le sem akarja szoktatni. Mondjuk mikor összejöttek már akkor is ezt csinálta, de olyan szinten függő már, hogy van mikor penészes kenyeret eszik, mert a fűre tartogatja a pénzét...És a lány még viccelődik is ezzel, és fennhangon meséli, hogy mikor be volt állva a pasija, akkor ilyen meg olyan jófej...Hát nem tudom...
2010. jan. 16. 21:32
 4/24 anonim ***** válasza:
83%

A cigaretta is drog, azt se felejtsd ki.

A kérdésre a válasz pedig: NEM

2010. jan. 16. 21:32
 5/24 anonim ***** válasza:
78%

Ha tudom róla, hogy drogozik, akkor szóba se jönne ennek a lehetősége.

Az már nehezebb kérdés, ha utólag derül ki...

2010. jan. 16. 21:33
 6/24 anonim ***** válasza:
42%
A kávé is drog, és minden gyógynövény hatóanyagát drognak hívják. Akikről tudom, hogy tépnek azok általában sokkal értékesebb emberek, mint azok akik alkohollal boldogítják magukat. Ha pl "csak" természetes eredetűt használ és minden infóval tisztában van amivel kell az nem zavar, de a tudatlan és mértéktelen fogyasztóval nem lennék együtt.
2010. jan. 16. 21:34
 7/24 anonim ***** válasza:
83%
Nem jönnék össze. Az alkohollal összehasonlítani pedig felesleges, mert nem lehet egy lapon említeni. Mindkettő szenvedélybetegség, annyi különbséggel, hogy az alkohol mértékkel fogyasztva egészséges (sör, bor, pálinka).
2010. jan. 16. 21:36
 8/24 anonim ***** válasza:
76%
2010. jan. 16. 21:40
 9/24 anonim ***** válasza:
83%
nem
2010. jan. 16. 21:41
 10/24 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy a kávé és a cigi is drognak számít, de azért a füvet emeltem ki, mert sokan csak legyintenek, hogy "ááá, az csak fű" . Közben meg az is ugyanúgy függőséget okoz, és hosszú távon annak is van hatása.
2010. jan. 16. 21:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!