Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Összejönnél egy olyan pasival/...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnél egy olyan pasival/lánnyal aki drogozik?

Figyelt kérdés

A rendszeres fogyasztásra gondolok.

(A fű is drog, tehát az sem kivétel)

2010. jan. 16. 21:27
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
78%
A kávé és a cigi nem drog. Ez csak mentőöv azoknak a füveseknek akik azzal védekeznek, hogy a "cigi károsabb" "a kávé árt a szívnek" "inkább, minthogy piáljak".
2010. jan. 16. 22:04
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Testi függőséget nem okoz, lelki függőséget meg bármi okozhat. pl az evés is.
2010. jan. 16. 22:07
 13/24 anonim ***** válasza:
47%
Tudsz olyat mondani aminek nincs hatása hosszú távon?
2010. jan. 16. 22:09
 14/24 anonim ***** válasza:
82%
NEEEM!!! A fű is öl!!! Ki van zárva!!! Az ilyen ember mellé a buszon se ülnék le!!! 23/L
2010. jan. 16. 22:10
 15/24 A kérdező kommentje:

22:09

Most kötözködsz?? :D

Amúgy nem tudok olyan drogot mondani aminek nincs hosszú távú hatása. Azért mert olyan nincs.

2010. jan. 16. 22:19
 16/24 anonim ***** válasza:
60%

Egyrészt, a marihuana nem okoz függőséget, csak lelkit okozhat, de azt se jobban, mint mondjuk az alkohol, kávé, a cigiről ne is beszéljünk. Másrészt hosszú távú használat során minden, nem csak a drogok, mindennek van az emberre hatása. És mig pl. nem tudod túlszivni magad, addig siman tudsz inni mig a detoxba vagy már oda se kerülsz... Mégis, van jópár lecsúszott ember, akit a fű tönkretesz. Hogyhogy? Mert akaratgyenge, mentálisan nem stabil, hajlamos erős függőség kialakitására a jó dolgokkal szemben. Vannak ilyen tipusok, igen, és habár nem ismerek felmérést, de %os arányban, nem hiszem hogy több olyan ember lenne a fogyasztók közül aki a fű rabja mint alkoholista az alkoholt gyakran fogyasztók közül... Túl van paráztatva a nép. Igen a fű is veszélyes lehet, de lehet ésszel is csinálni. Én már lassan 8 éve hogy először szivtam, és teljesen normális vagyok, nem vagyok a rabja, nem költöm rá minden pénzem, és ha abba akarnám hagyni menne, de miért is akarnám, nincs belőle problémám. Alkoholfogyasztással sincs, tehát miért hagyjam abba?

Nem azért irtam hogy bárit is rábeszéljek bárkit is, csak gondoltam szólok, hogy ezt lehet normálisan is csinálni. U.h. e miatt ne féljetek, irjatok le senkit se, csak ha okot ad rá, ténylegesen...

Amugy hogy csak ne off legyen, igen összejönnék:D miután magam s fogyasztom...:)

Peace

2010. jan. 16. 23:23
 17/24 anonim ***** válasza:
35%
Kimosták mindannyiotok agyát szépen lassan évtizedek alatt... A marihuána 100 éve sincs betiltva előtte évezredek óta szívják és még egy halálesetről se számoltak be... Ezzel nem azt mondom hogy minden pénzt a fűre kell költeni és szétszívni az agyunkat, hanem azt, hogy nemkell elítélni azokat akik fogyasztják. Az összes többi drog meg nem természetes eredetű, kitudja mik vannak bennük. Soha sem szívtam füvet és nemhasználtam semmilyen más "drogot".
2010. jan. 17. 00:43
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Nana, mindenki azt ítél el, amit akar.
2010. jan. 17. 00:46
 19/24 anonim ***** válasza:
93%

régen a bnőm elkezdett füvezni és nagyon elleneztem... aztán megcsalt, szakítottam vele és már 2 naponta csinálja kb...

NE GYERE ÖSSZE DROGOSSAL!

2010. jan. 17. 00:52
 20/24 anonim ***** válasza:
67%

Akár. Nagyon sok összetevője lehet egy kapcsolatnak. Nálam nem lenne kizáró ok, persze egy bizonyos szintig.

OFF: Mindenki élje úgy a saját életét, ahogy akarja. DE! Komolyan még mindig él az a tévhit, hogy nem lehet rászokni? Csak lelki függőség? Ugyanmár... Igen, tudom miről van szó, rendszeres fogyasztó voltam, elég sokáig. Sajnos...

2010. jan. 17. 01:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!