Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnél egy olyan pasival/lánnyal aki drogozik?
A rendszeres fogyasztásra gondolok.
(A fű is drog, tehát az sem kivétel)
22:09
Most kötözködsz?? :D
Amúgy nem tudok olyan drogot mondani aminek nincs hosszú távú hatása. Azért mert olyan nincs.
Egyrészt, a marihuana nem okoz függőséget, csak lelkit okozhat, de azt se jobban, mint mondjuk az alkohol, kávé, a cigiről ne is beszéljünk. Másrészt hosszú távú használat során minden, nem csak a drogok, mindennek van az emberre hatása. És mig pl. nem tudod túlszivni magad, addig siman tudsz inni mig a detoxba vagy már oda se kerülsz... Mégis, van jópár lecsúszott ember, akit a fű tönkretesz. Hogyhogy? Mert akaratgyenge, mentálisan nem stabil, hajlamos erős függőség kialakitására a jó dolgokkal szemben. Vannak ilyen tipusok, igen, és habár nem ismerek felmérést, de %os arányban, nem hiszem hogy több olyan ember lenne a fogyasztók közül aki a fű rabja mint alkoholista az alkoholt gyakran fogyasztók közül... Túl van paráztatva a nép. Igen a fű is veszélyes lehet, de lehet ésszel is csinálni. Én már lassan 8 éve hogy először szivtam, és teljesen normális vagyok, nem vagyok a rabja, nem költöm rá minden pénzem, és ha abba akarnám hagyni menne, de miért is akarnám, nincs belőle problémám. Alkoholfogyasztással sincs, tehát miért hagyjam abba?
Nem azért irtam hogy bárit is rábeszéljek bárkit is, csak gondoltam szólok, hogy ezt lehet normálisan is csinálni. U.h. e miatt ne féljetek, irjatok le senkit se, csak ha okot ad rá, ténylegesen...
Amugy hogy csak ne off legyen, igen összejönnék:D miután magam s fogyasztom...:)
Peace
régen a bnőm elkezdett füvezni és nagyon elleneztem... aztán megcsalt, szakítottam vele és már 2 naponta csinálja kb...
NE GYERE ÖSSZE DROGOSSAL!
Akár. Nagyon sok összetevője lehet egy kapcsolatnak. Nálam nem lenne kizáró ok, persze egy bizonyos szintig.
OFF: Mindenki élje úgy a saját életét, ahogy akarja. DE! Komolyan még mindig él az a tévhit, hogy nem lehet rászokni? Csak lelki függőség? Ugyanmár... Igen, tudom miről van szó, rendszeres fogyasztó voltam, elég sokáig. Sajnos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!