Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 évesen összejönnél egy 34 éves pasival?
össze
de csakis egy jó kaland-szinten, nyilván kapcsolat az már más kérdés, egyébként viszont kifejezetten izgalmas is lehet egy ilyen viszony
17 éves voltam amikor megismertem életem párját, ö akkor 30 volt. Egy évre rá össze jöttünk! 4 évre rá össze házasodtunk és van 2 pici lányunk!
Nagyon szeretjük egymást és soha nem volt hátrány a 13 év korkülönbség! Hasonló az érdeklődési körünk, és imádjuk egymást szerintem más nem kell!
Egyszer nekem valaki azt mondta ha össze jövök egy 30 éves pasival soha nem tudom meg milyen az igazán kemény fa..! Ezzel a résszel sincs semmi probléma már 37 éves én 24 és minden remekül klappol az ágyban is! :D
En egy tuti jokepu 34/F vagyok... Kepet kuldjek? :)
De hulyeskedest felreteve. En jottem mar ossze 18 - 19 eves lanyokkal es teljesen jo volt minden. Egyetlen egy dolgot tudnek tanacsolni. Jol gondold vegig ,hogy mit szeretnel a pasitol. Csak jolerezni magad vele? Komolyabb kapcsolatot? Leelni vele az eleted? Es ezt kerdezd meg tole is. Ha ugyanazt szeretnetek akkor nincs miert parazni. Azt biztosan megmondhatom neked ,hogy egy 34 eves pasi TUDJA ,hogy kell egy not boldogga tenni. (Itt most nem a szexre gondolok elsosorban...)
Remelem tudtam segiteni...
34/F
A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 10:18
igen , összejönne velem. állandóan keresi a társaságom , felhív ,hogy mivan velem . szerintem működhetne is akár a dolog .Ha kislánynak tartana , valószínűleg békénhagyna de nem..napi szinten keres , már többmint 2 hónapja..de nemtudom. engem igazábol az emberek véleménye zavar..első ránézésre biztos mindenki aztmondaná h : NA EZIS JÓ HELYRE TETTE BE A PICS*JÁT, AZTÁN BIZTOS ELVAN TARTVA.(mert teszem hozzá jómódú a férfi) de ez engem egyáltalán nemszokott érdekelni..például a nős pasi aki tetszik ő gyári munkás..szóval egyáltalán nemfoglalkoztat az anyagi helyzete. A 34 éves pasival pont így jött ki.
kedves 34 éves férfi hozzászóló:D
igazábol konkrétan nemtudom mitszeretnék ezektől a férfiaktól. Úgyvagyok az egésszel , hogy összejövünk és akkor úgyis kiderül mi lehet az egészből. Én szeretném azért hosszútávra..de ha nemműködik , akkor persze nem hajtanám..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!