Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogyan tudnám legyőzni az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám legyőzni az önbizalomhiányt?

Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok, akit nem rég dobtak ki. Míg kapcsolatban voltam, gyönyörűnek és kívánatosnak éreztem megam, de az utóbbi időben undorítónak és kövérnek tartom magam. Fogytam a szakítás óta, de mégsem tudok úgy nézni a testemre, mintha csinos lennék. Hogyan tudnék ezen segíteni szerintetek?

2018. ápr. 1. 21:04
 1/3 anonim ***** válasza:

Sok lány úgy teszi, hogy posztol ide képet, azt bezsebeli a pozitív kommentárokat...

Persze nem kell így tenned. Elkezdhetsz ismerkedni, aztán jönnek a dolgok maguktól! :)

2018. ápr. 1. 21:38
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ejj, mi emberek bonyolult lények vagyunk. Amíg szeretve érezzük magunkat, van mellettünk valaki, aki elfogad, akkor az az általunk is szeretett személy képes elfeledtetni velünk minden problémát, tökéletlenséget. Aztán mihelyst ennek vége, rádöbbenünk, mennyi "hibánk" is van valójában, amiket nem is nevéznék hibáknak, csak egyediségünk szinbólumainak, amik eddig is megvoltak, csak egy szeretetbuborékba zárva nem béklyókként tekintettünk rájuk. Én azt mondanám, ne mástól tedd függővé az önértékelésed, meg úgy általában véve a boldogságodat, mert annak kulcsa csakis a Te kezedben van. Ugyanolyan vonzó, gyönyörű és szeretnivaló nő vagy, mint amikor kapcsolatban voltál. Ezt ne feledd! És ha ezt belátod, akkor mások is észre fogják venni az értékeidet és lehet éppen azokkal a dolgokkal fogsz meg valakit, amiket kifogásolsz magaddal kapcsolatban. :)
2018. ápr. 1. 21:49
 3/3 anonim ***** válasza:
Önbizalmat csak úgy bírsz szerezni ha a félelmeiddel teli konfliktusaidba bele ugrasz és a belöle fakadó sikerélmény táplál ebből lesz önbizalmad ha a félelemeidbe tudatosan beleugrasz és megoldod. A súlxod ha zavar edz mozogj diétázz sportolj ennyi. A legfontosabb hogy érezd jól magad szeresd és fogadd el magad mert akkor jól fogod magad érezni és nem kell senki a boldogságodhoz plusz nem más véleménye álltal alkotsz magadról véleményt
2018. ápr. 1. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!