Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Miért ilyenek az emberek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyenek az emberek?

Figyelt kérdés
Miért nem lehet senkivel normálisan ismerkedni, beszélgetni? Mindenki vagy a kort nézi, vagy a távolságot. Annyira hiányzik nekem egy beszélgetés ahol egy okos értelmes nővel tudnék egy jót kommunikálni. Más is van ezzel így? Ehelyett mindenki csak primitív, és szórakozik. Mi van a nőkkel??

2018. márc. 18. 16:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Neken lehet írni ha valaki szeretne. Én szívessen beszélgetek másokkal.
2018. márc. 18. 22:44
 12/18 anonim ***** válasza:
Ezt én is szeretném tudni. Kicsit olyan érzésem van, mintha egy robot lenne a másik oldalon, amikor ír valaki. Nulla kreativitás, tőmondatok, igénytelen "telefonrol vagyok" stílus, ha én energiát ölök bele, akkor ugyanúgy visszatereli abba az irányba. Én elsősorban barátkoznék, de hát lehetetlen, inkább beszélgetek a Cleverbottal, még az is szórakoztatóbb.
2018. márc. 19. 08:31
 13/18 anonim ***** válasza:
Marad a magányosság..
2018. márc. 19. 08:45
 14/18 anonim ***** válasza:
10. Akkor ismerj meg!
2018. márc. 19. 15:32
 15/18 anonim ***** válasza:
Nekem is lehet írni, bárkivel szívesen beszélgetek. :)
2018. márc. 19. 21:06
 16/18 anonim ***** válasza:
Én se a legjobbakkal futok össze:/
2018. márc. 20. 12:10
 17/18 anonim ***** válasza:

Nekem innen azért szerencsére van pozitív tapasztalatom is. Mondjuk a legtöbb emberrel tényleg nehéz kommunikàlni. Nem szeretem,ha valaki csak tőmondatokban vàlaszolgat és kb. nekem kell belőle kiszedni a szavakat.. Ilyen esetben elég gyorsan megreked a beszélgetés és többség sajnos ilyen.

Egyébként én is szìvesen beszélgetek bàrkivel,nem csak pàrkeresési céllal. :) Ezekhez a dolgokhoz mindig úgy àllok hozzà,hogy új embereket megismerni jó dolog,aztàn ha csak egy baràtot,ha a pàromat talàlom meg az adott személyben,akkor mar megérte. Sosem tudhatjuk,az is előfordulhat,hogy valakivel csak később alakul ki valami miutàn màr ismerjük egymàst egy ideje. Sodródni kell az àrral.:D

2018. márc. 21. 10:44
 18/18 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok ezzel:/ Sajnos a beszélgetés egy két üzenetváltásig tart aztán felszívodnak.Arról nem is beszélve mennyi kapuzárási rohamban szenvedő pasi mondja magát lánynak :/21bi/l
2018. márc. 22. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!