Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyenek az emberek?
Ellen nem vagy egyedul aki igy velekedik..
2018. márc. 18. 16:53
Restellem magam hogy közbe szólok, de fiúként sem tudok ilyen nőkkel beszélgetni. De szerintem mindenki azt hiszi ha valaki rá ír akkor az azért ír mert ki akar vele kezdeni
2018. márc. 18. 17:04
Nekem eddig viszonylag jók a tapasztalataim innen, inkább azt mondanám, hogy kevés emberrel lehet igazán jó beszélgetést folytatni, akivel meg igen, egy idő után abbamaradt a dolog vagy megrekedt egy szinten. Szerintem amúgy azért lehet ez, amiről beszélsz, mert sokan (köztük én is) elsősorban párkeresési céllal ismerkednek, ha ismerkednek és a kezdeti lelkesedés hamar alábbhagy, ha valami nem felel meg az elképzeléseknek.
2018. márc. 18. 17:15
Hát igen. Ez nekem is hianyzik. Keves olyan nő van akivel el lehet beszélgetni normálisan, olyanok nelkul mint pl kor vagy tavolsag. Ritka az ilyen, de létezik.
2018. márc. 18. 17:17
Igen! Nem lehet találni normális rendes nőt akivel ismerkedni és kapcsolatot lehet kialakítani.
2018. márc. 18. 17:23
Ezzel én is ugyanígy vagyok. Szerintem is azért van ez mert a legtöbben párkapcsolatot keresnek, és ha valami nem tetszik nekik akkor már alább hagy. Én barátokat is szívesen megismernék pedig. Nem muszáj egyből kapcsolatot.
2018. márc. 18. 19:08
Velem is előfordul, hogy valakinek nem írok vissza, de ennek meg van az oka. Pl ha olyan témában ír rám, ami engem nem érdekel. Múltkor egy pasi írt rám azzal, hogy vállalnék-e valamit neki pl. orált, kézimunkát vagy bármi mást pénzért aztán elküldte a farkát...
Hát most ilyenekre biztos, hogy nem fogok válaszolni. Továbbá akkor sem szoktam visszaírni, hogy ha valakinek az írásképe nem tetszik pl sok kacsintós szmájlit tesz azt valamiért nem szeretem. Többször próbáltam itt csak beszélgetni, de a másik fél mindig célozgatott arra, hogy ő szívesen megismerne pedig már az elején megírtam, hogy csak kötetlen beszélgetést szeretnék, nem pedig párt keresek. Én szívesen beszélgetek, osztom meg a gondolataimat, de sokan párt keresnek és nem értik meg, hogy én nek hajlok a netes párkeresésre. Ezért nem szoktam inkább vissza se írni.
2018. márc. 18. 19:10
Hat nem tudom ti kikkel futottatok eddig össze de nekem ez az oldal pozitív csalódás ha bárkinek van kedve en vevő vagyok a beszélgetésre:) bár első sorban en is kapcsolatot keresek. De szívesen beszélgetek:)
2018. márc. 18. 19:44
2018. márc. 18. 19:50
Van ilyen nő csak keresni kell :) 21/L
2018. márc. 18. 22:15
Kapcsolódó kérdések: