Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Miért veszekszünk egymással...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért veszekszünk egymással mások "előélete" miatt?

Figyelt kérdés

Ha valaki be mer írni a leszbikus kategóriába úgy, hogy volt az életének egy olyan szakasza,mikor megpróbálta fiúkkal, de ma már tudja, hogy leszbikus, miért kell nekiugrani a torkának?

Mi ez a hősködés és agresszió a leszbikus többségtől?

Min változtat az az ő életükön, kapcsolatukon?

Nem értem miért csináljuk ezt, igazán megérthetnék mit miért tett, vagy tesz a másik. Heterokon nem csodálkoznék ha értetlenkednek, de hogy mi is egymás közt?!

2018. márc. 4. 18:28
 1/7 anonim ***** válasza:
69%
Az itteni leszbik többsége nagyon férfigyűlölő. Néha én is rosszul vagyok tőlük.
2018. márc. 4. 19:02
 2/7 anonim ***** válasza:
78%

Ebbe a mentalitásba belefutottam már itt is és a való életben is. Ezért is vagyok nagyon óvatos és puhatolózó velük szemben biszex lányként. Olyan szépen meg tudják magyarázni, hogy ha nem undorodsz minden férfitól, aki a közeledbe lép, akkor nem vagy leszbikus; ha nem vagy aranycsillagos (aki nem volt még férfival), akkor tuti biszex vagy; és egyébként is a biszexek menjenek már a francba, mert hát olyan nőt ők bottal nem piszkálnának meg, akihez férfi ért már korábban.

Egyébként nem lenne gond az egésszel, mert hát előítéletesek vagyunk, mint emberek, ujjal mutogatni a legkönnyebb és már-már reflex, de azért nem mindegy, ki mutogat, kire, és milyen formában tálalja a véleményét. Nyugodtan tegyék a lécet olyan magasra, amilyenre csak szeretnék, legyen száz elvárásuk a jövendőbelivel szemben, de ne degradáljanak olyan, egyébként semmilyen erkölcsöt vagy normát sem sértő embereket, akiknek abszolút semmi köze hozzájuk.

2018. márc. 4. 19:50
 3/7 anonim ***** válasza:
69%

Én sem értem sokszor, hogy mire veri a többség a mellét ennyire... Attól, mert valaki lefeküdt egy férfival, még lehet leszbikus. És hogy miért? Hát azért, mert a mai társadalmunkban, sajnos még mindig sokan utálják a melegeket -legfőképp az idősebb korosztály részéről beszélhetünk utálatról-, és ezt a nyomást sokan érzik. Namármost, ha az illető egy olyan családban él, ahol ez nem elfogadott, akkor mindent megpróbál megtenni annak az érdekében, hogy másképp érezzen... végső kétségbeesésükben az emberek rengeteg dologra képesek. :)

Nem kell valakit azonnal biszexnek kategorizálni és köpni rá, csak mert volt már viszonya egy férfival. Ha egyáltalán nem élvezte és elkeseredett volt, akkor miért kell a nyakát venni? Undorító és gusztustalan amit sokan itt csinálnak.

Na és akkor igen, ott van az, hogy mennyire nagy az utálata a biszex embereknek is... könyörgöm ők is emberek ugyan úgy, csak éppen picivel másképp éreznek, mint mi. Tudtommal nem lesznek leprásak csak azért, mert a férfiakhoz is vonzódnak (javítson ki valaki nyugodtan, ha tévedek). Ohh és még mielőtt jönne pár aktivista azzal, hogy "jajj, de nagyobb az esély arra, hogy megcsal vagy ott hagy, mert elkezd hiányozni neki az a bizonyos", annak üzenném, hogy a biszexeknek is van értékrendjük, erkölcs rendszerük stb. Ha egy lány téged szeret, és magadért szeret, akkor nem fog otthagyni.

Akár leszbikusokról, akár biszexekről van szó a megcsalás esélye ugyanakkora tud lenni, ha nem a megfelelő személlyel vagy.

Biszexeknek pedig annyit tudnék mondani, hogy igen sokan vannak, akik nem tudnak mihez kezdeni a tudattal, hogy bizony pénisz is járt már bennetek. Sajnos ez van... Én ismerem magam és bizonyos okok miatt nagyon nehezen menne részemről is, hogy ne gondoljak erre folyamatosan. (Nem mondom, hogy lehetetlen lenne, csak kevés esély van az ellenkezőjére.) Ezt pedig nektek kell elfogadnotok :) A leszbikusok undorodnak a pénisztől és hát na... fura a tudat, hogy más is járt már ott. :)

Összesítésben viszont annyit még el kell mondanom, hogy inkább segítenünk kéne a másikat és összefogni, nem pedig terjeszteni az utálatot még egymással szemben is.

18/L/L

2018. márc. 4. 23:23
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszi az értelmes hozzászólást mindenkinek!

Aki pedig idejár lepontozgatni a válaszokat, remélem jobban alszik ettől. ******!

2018. márc. 5. 13:45
 5/7 anonim ***** válasza:
56%

Na igen... vicces mikor egy normálisan megfogalmazott választ, amiben semmi tolakodó vagy gyűlöletkeltő nincs azt lepontozzák a sárga földig, na de, ha a drága terjesszük az utálatot típusú leszbikusok nyilvánulnak meg a "Rohadjon meg mindenki, aki volt pasival" szintű hozzászólásaikkal, akkor az csak 100%-ig hasznos lehet. Hova jutott a leszbikus közösség is... Minket persze el kell, hogy fogadjanak, mert mi annyira különlegesek vagyunk, de saját társainkra is köpünk (nagy többség) és még egymást sem fogadjuk el LMBTQ+ közösségen belül, nem még máshol... Képmutató álszent emberek az elterjedtek már itt is. Fejetekbe szállt a fene nagy különlegesség vagy mi? Szégyenlem magam, hogy vannak ilyen leszbikus társaim! Mindenki annyira minta leszbikus, hogy ódákat lehetne róla zengeni persze... de ez nem abban nyilvánulna meg, hogy segítik azokat, akik nehezen fogadják/fogadták el magukat s emiatt bizony férfival is együtt voltak vagy hoztak egy rossz döntést... Nem dehogy... az olyat le kell köpni bizony, hadd érezze magát még kellemetlenebbül és hadd ne akarja az ilyen mentálisan visszamaradott emberek miatt elfogadni magát, és hadd ne akarjon tagja lenni a közösségnek.

Bezzeg, ha minket nem fogadnak el nagy a szánk, mint mindig, de azt nem venné észre senki sem, hogy már nagyrészt mi produkáljuk az utálatot saját magunknak az egy szál tangában való ugrándozással a prideon, vagy azzal, hogy már saját társainkat is utáljuk és köpünk rájuk... Szerintem sorolhatnám még, de felesleges, mert sok embernek nem fog eljutni az agyáig.

Aki nem inge nem veszi magára...

18/L/L

(#4-es voltam)

2018. márc. 5. 16:34
 6/7 anonim ***** válasza:
56%
Akinek* elnézést az elírásért, még mielőtt belekötnének azok, akik másba nem tudnak. :)
2018. márc. 5. 16:36
 7/7 anonim ***** válasza:
Az az igazság, hogy én is voltam már fiúval miközben 100% ban voltam , hogy leszbikus vagyok... Nos hogy miért voltam fiúval??! Hát pont azért, hogy meg feleljek a társadalomnak! És annak ami "normális " :) igaz én voltam egyik felől a felelős és igaz meg is szenvedtem az "erőltetéstől " úgymond lelkileg ki készítettem magam , mert megfeleli akartam másoknak. De hála már nem. Boldogtalanság után jött életem legboldogabb napjai , hónapjai, és lassan évei is . Egy nővel . És merem állítani boldog vagyok ;) ... 22 L / L
2018. márc. 9. 07:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!