Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdenél ilyen nővel?
Figyelt kérdés
Valami nő folyton zaklatott,írogatott,hívogatott, többnyire összefüggéstelen hülyeségeket arról,hogy együtt vannak,aztán csak voltak a nővel,akivel randizom,aztán hogy csak kihasznál engem stb, szóval a szokásos.A barátnő(jelölte)m pedig bevallotta,hogy másfél évig szeretők voltak ezzel a kattant nővel,de az nem hagyta el a férjét,viszont róla sem hajlandó lemondani. De barátnőjelölt állítja, hogy nem szerette,az elejétől fogva csak addig tervezett vele,míg talál valakit,aki komolyan érdekli. Az eddigi ismereteimből szavahihetőnek,rendesnek tartom,de nem tudom,nem szeretem az ilyen balhékat.
Senki sem azzal kezd, hogy kivel volt azelőtt, meg kivel nem. Én sem lennék erre büszke, hogy egy ilyen zakkant nővel aludtam... De ez van, nem 1 hónapról meg kalandról beszélünk, azért komoly is lehetett kicsit, meg ezt ő vállalta. Végül is elmondta neked mi van. Szóval nincs ezzel baj. Ha szeretitek egymást, minden oké.
2018. febr. 18. 15:49
2/8 anonim válasza:
" ...az elejétől fogva csak addig tervezett vele, míg talál valakit, aki komolyan érdekli. "
Wtf??
Na tudod mikor kezdenék egy ilyennel, akinek hasonló is egyáltalán csak megfordul a fejében.
28
2018. febr. 18. 16:02
3/8 A kérdező kommentje:
De a másik meg férjnél van,eleve nem is tervezhetett volna vele komolyan(azt mondja meg mondta neki az elején),csak ő sérült volna ha beleszeret,mert a másik most is vergődik,üzenget,dühöng,de nem lép ki a házasságából.
2018. febr. 18. 16:07
4/8 anonim válasza:
Honnan tudta a neved, a számod, meg hogy kivel mit csinálsz, ki is vagy te?
Igen sok kérdés merül fel itt.
Nem szerette a másikat, -aki nem mellesleg férjnél van-
csak kellett neki egy hézagpótló.
Kicsit nézd kívülről ezt az egész dolgot, az sokat segíthet.
Ne legyél elvakult!
Szerintem vigyázz vele.
2018. febr. 18. 16:24
5/8 A kérdező kommentje:
Igen,köszi,próbálom kívülről is nézni. Azt azét pozitívumként kezelem hogy őszintén elmondta, meg hogy szakított vele mielőtt ismerkedni kezdtünk.Amilyen agresszívan próbál vagdalkózni a másik biztosan végleg szakított vele.
Gondolom látott egyszer-kétszer vagy valakitől,aki közös ismerősük volt halott rólam és megtalált facebookon. Már mindenhonnan letiltottam,de most másokkal üzenget,nem komplett szerintem.
2018. febr. 18. 16:35
6/8 anonim válasza:
Hát,ha a nővel nincs baj a kiszemelteddel,ő normális,és beleszerettél, akkor persze, simán; meg ha látod rajta, hogy őszinte nem csalna meg , nem kell attól tartanod; bár nekem ez a dolog így kicsit fura, de végülis ha nagyon akarna akkor meg tudna csalni nő nővel is; de ha te látod rajta, hogy őszinte, tiszták az érzései irányodba, és te is szereted őt; akkor semmi akadálya, hogy járjatok. A telefonszámot meg pl akár a szolgáltatónál biztos le lehet tiltani, és ha vesz másik telót, és onnan hív, akkor megintcsak letiltod; egyszer csak megunja a zaklató emberke.
2018. febr. 18. 16:39
7/8 anonim válasza:
*Nehogy már a zizi előző barátnője tönkretegye a boldogságod; legyetek prók, ne hagyjátok magatokat neki; esetleg próbáljátok figyelmen kívül hagyni, pl ha hív, leteszitek a telót valahova a szobában, azt otthagyjátok:)
2018. febr. 18. 16:40
8/8 anonim válasza:
Szerintem a férjes nő nem feltétlen zakkant csak szereti még a mostani párodat és nem tudja elfogadni, hogy elhagyta őt. Biztosan elkeseredett, bánatos, dühös és féltékeny. Mivel most veled van együtt a volt szeretője így rád dühös neg féltékeny. Én azt tanácsolom, hogy nézzetek át rajta. Talán ha azt látja, hogy te is és a barátnőd is tojtok a cirkuszolására és ezzel sem tett tönkre köztetek semmit, akkor egy idő után beletörődik a helyzetbe és békén hagy titeket. Ha esetleg nem válna be, akkor talán már csak az segít, ha a rendőrségen feljelentitek zaklatásért. Nem szeretem ezeket a rendőrségi ügyeket, de lehet hogy lesz egy olyan pont, amin csak ez a drasztikus lépés tud majd segíteni. A célja az, hogy szétválasszon titeket és konfliktust generáljon köztetek és téged elüldözzön a csaj mellől. Ha tényleg szeretitek egymást, akkor ne hagyjátok, hogy közétek álljon.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!