Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdenél egy olyan nővel, aki már háromszor elvált és van 3 gyereke?
Figyelt kérdés
Mit gondolnál róla? Ribanc, peches vagy selejtes?2012. júl. 9. 07:12
1/10 anonim válasza:
Azt, hogy peches. De nem kezdenék vele, sajnálom!
3/10 anonim válasza:
Én azt gondolnám, hogy hülye....
Túl hamar házasodott (ráadásul 3x...), majd túl hamar és felelőtlenül vállalt gyereket valakinek, aki nem tartott ki mellette.
Majd ezt képes volt még 2x megismételni.
4/10 anonim válasza:
Peches... De hogy kezdenék e vele, az attól függ hogy néz ki. Küldj egy képet privátba és megmondom:)
5/10 ASOT válasza:
csak azt gondolnám róla , hogy nagyon nem gondolta végig, h mit csinál!
talán ha 1 gyereke lenne talán de elég kevés esélyét érzem h belemennék. ahhoz nagyon kéne szeretnem
DE! 3 gyerek az túl sok.
még saját sem kéne annyi.
6/10 anonim válasza:
Rosszul választott párt, vagy magát nem ismeri eléggé.
7/10 Gergo_30F válasza:
komolyan nem hiszem. van olyan, hogy az ember mellényúl, no de 3*? 1 gyereket, meg a vele járó dolgokat (elsősorban apu) még el tudok fogadni, de 3 már sok.
8/10 A kérdező kommentje:
igen, mindegyiknek más az apja, még kiskorúak
2012. júl. 9. 10:34
9/10 ASOT válasza:
jahogy ráadásul különböző apától van mind...
Tudom h nehéz egy ilyen nőnek 3 gyerekkel, De!!! nem tudom sajnálni!
ezt ő rontotta el.
10/10 ROBERT 71 válasza:
hat sajnos en nem. azt jelenti hogy a holgyel van a bibi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!