Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kezdenél-e viszonyt férjezett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdenél-e viszonyt férjezett nővel? (Részletesen lent)

Figyelt kérdés
A munkahelyemen kb. 1.5 éve nagyon jóban vagyok az egyik kolléganőmmel aki férjnél van. Nagyon szoros barátság alakult ki köztünk. Kb. 2 hete azonban átléptünk egy határt és elcsattant az első csók majd követte a többi. A probléma az, hogy bár a hazásságában most hullámvölgy van de szerintem ez csak átmeneti dolog. Nekem már elég régen véget ért egy komoly és igen fájdalmasan végződő kapcsolatom így egy részről nagyon szeretném a dolgot hisz minden szempontból összeillünk és jó lenne ha valkit végre szerethetnék, más részről viszont félek az újabb csalódástól és hát ahogy Ő is mondta férjét nem hagyja el, és az sem biztos hogy ha rendbe jön otthon minden másnap nem mondja azt hogy legyen vége. Szerintetek érdemes ebbe belemenni így vagy már előre látható, hogy ez veszett fejsze nyele? A másik, hogy érdemes -e feláldozni ezért egy nagyon jó barátságot, de nem tudom hogy ebből hogy lehetne visszatáncolni? FFI
2009. okt. 12. 21:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Hat egy kicsit durva:P...de NEM!!!!!!
2009. okt. 12. 21:56
 2/13 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem keféld addig míg benne van és kész:)

De az igazság az (tapasztalatból mondom) h otthon szerintem nagyon is rendben van minden!

Ez az egész arra megy ki h te ne nézd kurv*ának:)

Legalábbis nekem már egyszer-kétszer volt ilyenben részem és ez volt:)

2009. okt. 12. 21:59
 3/13 A kérdező kommentje:
Hát igen... csak hát egy kicsit más most a dolog mint egy laza kufirc és kész ... ahogy írtam egy helyen dolgozunk, elég jó barátok vagyunk gyakorlatilag mindent tudok róla és a házasságáról így aztán nem egyszerű a téma ... ha nem jön be a dolog mindennap ott leszünk egymás előtt és ki tudja mennyire nyomja ez rá a mindennapokra a bélyegét. Viszont ez a két hét ami eddig történt nagyon jó volt .. régen éreztem ilyen jól magam .. de mindennap szembesülni kell azzal hogy lehet holnap nincs tovább
2009. okt. 12. 22:09
 4/13 anonim ***** válasza:
80%

Szia több alapszabályt is megszegtél.

1, Ne légy senki szeretője mert az ritkán végződik jól.

2, Házi nyúlra nem lövünk mert az még annyira sem végződhet jól.

Legjobb az ha új munkahely után nézel és többet nem kezdesz ki a munkatársnőiddel. Több százezer nő van odakint...

2009. okt. 12. 22:16
 5/13 A kérdező kommentje:
Hát jah .. ezeket az alapszabályokat eddig Én is ismertem és betartottam de valahogy nem jutottak eszembe abban a bizonyos pillanatban .... de szerintem nem Én vagyok az első aki ebbe a hibába esett ... másik munkahely keresése nem megoldás, sajnos nem nagy mostanában a kínálat ezen a téren
2009. okt. 12. 22:21
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem lesz az olyan gáz, ez is tapasztalat, ha akarjátok el lehet felejteni:)
2009. okt. 12. 22:27
 7/13 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem vizsgáld meg másképp. Jó barátok vagytok, tehát különneműek és szexuális érdeklődés van egymás iránt bennetek. Ez természetes. Erősítsd benne, hogy nem akarod leválasztani a férjéről. Ez magabiztossá teszi, te pedig a kötöttségektől mentesülsz. Ha nagyon erkölcsösen akarjátok csinálni, győzd meg a csajt, hogy otthon lobbizzon azért, hogy hármasban legyetek. Így egyszerre kapja meg a szeretőjét és a férjét. Happy end. :)
2009. okt. 13. 11:29
 8/13 A kérdező kommentje:
Oh ... micsoda ötlet :) de nem hiszem hogy ez ilyen egyszerűen menne :)
2009. okt. 13. 16:11
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Azonnal fejezd be vele, ez jótanács. Ha nyiltan megmondta, hogy nem hagyja ott a férjét, akkor te szenvedsz csak. Lehet, hogy szerelmes leszel belé és aztán koppansz. Tényleg csak jóból!!!
2009. okt. 13. 19:52
 10/13 A kérdező kommentje:
Lehet igazad van ... köszönöm
2009. okt. 13. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!