Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugyanannyi eséllyel indul nálatok egy biszexuális lány?
Olyan rosszakat olvasok/tapasztalok néha a biszexuálisok megítéléséről.
Ugyanannyi eséllyel indul nálatok egy biszex lány,vagy van, aki kizárólag csak leszbikusokkal kezd?
Sokan leírták már előttem, miért nem lennének biszex lánnyal, nos én sem lennék. Ugyanazon okok miatt.
Mellesleg nem túl vonzó számomra egy nő, aki pasival is úgy tudott lenni, vagy tudna, mint velem.
Persze nem ítélek el senkit, nagyon szeretek mindenkit, és tisztelek mindenkit. Nem akarok ezzel senkit sem megbántani!
De miután szexelt pasival, megdugták, leszopta stb neeeeekem nem lenne sok gusztusom, legalábbis tuti bevillanna ahogy pasival csinálja, akarva akaratlanul.
Ha összejönnék egy biszex lánnyal egy idő után öszetörnék, hisz szeretem, de ilyen gondolatokkal, érzésekkel magam tenném tönkre, és miattam, hiába tenne bármit nem lenne jövőnk...
Utolsó lehet egy kérdésem? Nem kötekedésből, tényleg érdekel.
Hogy mi a helyzet egy olyan biszex lánnyal aki sokkal inkább a lányokhoz vonzódik?
Mert engem valamennyire vonzzanak a fiúk, de közel sem annyira mint a lányok. Se a testük nem tetszik annyira, és kötődni sem tudnák annyira egy fiúhoz mint egy lányhoz.
Egyszer feküdtem le egy fiúval, nem volt egy nagy élmény. Nem az ő hibája volt. Nem tudom hogy leszek e még fiúval de nem hiányozna különösebben, lányok nélkül meg nem lennék meg. És sose tudnék úgy együtt lenni egy fiúval mint egy lánnyal.
Kedves #13
Nos, nem tudnám kezelni sajnos... De ez csakis az én hibám, mert szexualitás téren eléggé elbaszott lettem.
Számomra sok minden lelki fájdalmat okoz, és ha beleszeretnék egy olyan lányba mint te, az a pokol lenne számomra...
Maradnék míg tudnék és küzdenék, ebben biztos vagyok, talán egy pszichológus segíthetne rajtam xd
Semmi probléma, tényleg csak érdekelt. Meg a te helyzeted csak egy példa szerencsémre olyan barátnőim voltak eddig akiket nem érdekelt.
Hogy érted hogy szexuálisan "elbaszott" vagy? Ugye nincs gond?
Nincs gond. Egyszerűen nagyon érzékenyen érintenek bizonyos szexuális témák...
Túl érzékeny vagyok xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!