Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miér van az, ha csak hetero lányokba vagyok hajlandó beleszeretni?
Azért nem. Olvastam hogy nagyon sok lányban van hajlam, nem hittem el de tényleg, tapasztalat. Már én érzem néha furán magam a barátnőim között mert én vagyok az egyetlen akinek még csók se volt lánnyal. :D
Kérdező szerintem csak peched volt. De előbb utóbb találsz valakit. :)
Én biszexuális vagyok, bár sosem voltam még nővel, mert amint meghallják, hogy bi vagyok mindenki menekülőre fogja. Átérzem kedves kérdező. :)
21/Bi/L
Én ugyanígy vagyok vele. Men tudom felismerni, ha valaki a lányokat vagy a lányokat isszereti. Bár ez lehet azért van, mert én elég rövid ideje jötemrá, hogy a lányok is érdekelnek. És mostanra, már sokkal jobban is izgatnak mint a fiúk. Visszatérve, nekem már nolt ojan is,gohy egy leszbi lány kattant rám de akkoriban,még azt hitem,hogy a lányok nem érdekelnek, szóval valahogy leráztam. De mint utólag rájöttem, ő nagyban hozzájárult ahhoz, hogy most a lányok is érdekelnek. Szóval én csa azt tudom írni, hogy attól hogy a lány csak a fiúk érdeklik, lehet esélyed. Ha elég merész és báror vagy hozzá.
17/bi
A kérdésben benne van a válasz.Csak beléjük vagy HAJLANDÓ szeretni.Nem vagy hajlandó felnőni sem, a külsősegek alapján "szeretsz bele" olyan lányokba, akik nem viszonozzák az érdeklődésed, pedig tudnod kellen, hogy ha kimész az utcára vagy körbe nézel a környezetedben és kiválasztasz egy lányt az nagy valószínűséggel heteró lesz. Nem próbálkozol specializát leszbikus közösségekben, leszbikus tárkereső oldalakon,Ösztrosokk és egyéb bulikon,Pride-on. Látszólag a "szerelem" fogalmát sem ismered, mert nem azt jelenti, hogy csorgatod a nyálad a külső alapján olyanokra akik rád sem hederítenek, ezeáltal méltatlanok rá, hogy "szerelmes " legyél beléjük.Ha picit tanulnál az életrő tudnád, hogy a szerelem úgy működik, igyekszel megismerni minél több,biztosan leszbikus nőt, ezáltal minimálisra csökkented a szélkergetés és a lepattintás esélyét. A megismertek közül kiválasztod azt, akinek a személyiségét a legérdekesebbnek találod.Ha ő nem így tesz veled, akkor tudomásul veszed és tovább keresel, nem szeretsz belé.Ha viszonozza az érdeklődésed, akkor igyekszel minél alaposabban megismerni őt, hogy a személyisége, a gondolkodásmódja, az érzelemvilága, az életstílusa mennyire passzol a tiédhez, miéről hogy gondolkodik,mi a veleménye,milyen közös témáitok,hóbortjaitok,érdeklődési körötök stb.vannak. Ezen folyamat alatt eldől,hogy lassan csökken-e iránata a kezdeti érdeklődésed, kiábarándulsz belőle, vagy mélyül,még jobban érdekel, pozitív érzéseket vált ki belőled.Ha előbbi az ismerkedést így-úgy be kell fejezni és nem siránkozni miatta, mivel meg kellet figyelned, hogy nem passzoltok egymáshoz, a felfogasában,gondolkodásmódjaban,életvitelében vagy egy vagy több dolog, ami összeegyeztethetetlen a tiédel, ezért úgysem működött volna.Ha az utóbbi akkor álatalában az ismerkedési fázis végére kialakul vagy elmélyül a szerelem, és ezt azt érzést kell ápolni,tovább mélyíteni.
Ha valaki csak úgy megtetszik valaki azt nem szerelemnek, hanem testi/fizikai vonzalomnak hívják, szerelmet nem érzhetsz "idegenek" iránt.A viszonzatlan szerelem nem is szerelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!