Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Miért van az hogy vannak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy vannak olyan leszbikusok akik miután megtudják, hogy az adott lány volt előtte pasival nem hajlandó vele csak maximum baráti kapcsolatot létesíteni?

Figyelt kérdés
Tehát ha mondjuk leszbikusnak mondja magát a lány ,de erre később jön rá,vagy esetleg próbálkozott fiúkkal.Több leszbikus ezután már nem néz rá jó szemmel.
2017. jún. 3. 13:36
 1/8 anonim ***** válasza:
84%

Mert akkor biszexuálisnak könyvelik el, és sajnos van az a tévhit, hogy a biszexuális emberek megcsalják a párjukat.

Sok leszbikus nem hajlandó olyan lánnyal összejönni aki már volt fiúval mert azt hiszik, hogy el fogja a lány őket hagyni egy fiúért.

2017. jún. 3. 14:04
 2/8 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem ez hülyesèg, a másik rèszèről ,hogy emiatt egyből biszexuálisnak titulálja a másikat. Most csak így pèldakèppen nèzzük az èn pèldámat,nekem volt ilyen 1-2 hónapos kapcsolatom fiúval,de csakis amiatt mert hagytam a világ általi behatásoknak,fèltem beismerni a dolgokat..holott már kisebb korom óta tudtam, èreztem belülről mi van (mi tetszik ès mi nem).. Ráadásul ott van az a fajta megfelelèsi kènyszer is a szülők felè,meg próbálsz eszerint èlni:)

Így elèg nehèz,nekem is 20 èves korom után sikerült elfogadnom magam.. Lehet,hogy döcögősen ment ez a fajta beismerès,de azóta úgy èrzem mintha felszabadultam volna.. Amikor az emberről 'leszakad' vagy 10 tonna:D

Úgyhogy èn mindenki erre sarkallok:)

23l

2017. jún. 3. 15:13
 3/8 anonim ***** válasza:
87%
Mindenkinek joga van a saját ítélőképessége és értékrendje szerint pártválasztani, ezért nem felháborodni.És azt sem lehet csak így kijelenteni, hogy azért mert biszexuálisnak gondolják őket, és félnek,hogy a biszexek kevésbé hűségesek.Ez egy ember elmélete,nyílván mindenkinek más oka van rá, és mindenkinél összetettebb annál,hogy "attól félek,megcsal". A többség szerintem látott már erre ellenpéldát,pl.a legjobb barátnőm 3 éve van együtt a párjával, aki előtte már kétszer is volt férjnél.Boldogok,senki nem csalt még meg senkit.Olyat is hallottunk már, hogy egy aranycsillag leszbikus megcsalta a párját egy másik nővel.Ezerféle oka lehet,mindenkinél más,lehet pl.hogy attól tart,hogy a másik fél akaratlanul is összefogja hasonlítani a férfiakkal,és ki akarna versenyezni velük? De olyan is van,aki szimplán undorodik még a tudattol, hogy férfival volt előtte.Én az utóbbit hallottam személyesen egy nőtöl,de gyakorlatilag értelmetlen a kérdés,mert minél több érintett válaszol rá,annál több különbözö válasz születni.Spekulálni pedig végképp felesleges.
2017. jún. 3. 15:58
 4/8 anonim ***** válasza:
57%
Az elsőnek nincs igaza! Azért "utasítják el" mert leszbikusok és nem a faszt szeretik ezért érthető módon mindentől írtóznak amihez köze van.
2017. jún. 3. 16:06
 5/8 anonim ***** válasza:
95%

"Érthető módon"? :D Emberekről beszélünk, nem taknyos zsepiről, amitől irtózni lehet, mert más már "használta". Szerintem ez baromira korlátolt felfogás, és egy pillanatra sem szabad bánkódni, ha erre hivatkozva utasítanak vissza. Saját magát minősíti az illető.

Várom a lepontozást.

19/L (bi)

2017. jún. 5. 00:30
 6/8 anonim válasza:
100%
Jézusom ezeket a kommenteket olvasva.Komolyan az a tévhitt hogy a biszexek nem hűségesek csakis egy idióta ember fejéből pattanhat ki.Én sem csalnám meg a párom ha lenne .20l/bi
2017. jún. 12. 13:08
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én leszbikus vagyok szoba allnek olyannak is aki bi es volt elotte fiuval sőt kavartam olyan lannyal is (mas miatt nem jott ossze) huseg nem ettol függ
2017. júl. 4. 23:52
 8/8 anonim ***** válasza:
Mert a leszbikusok szeretik a "tisztaságot" azaz neki csak olyan nő kell akihez még nem nyult férfi mert azt hiszik könnyebben elveszítik őket, vagy azért mert: a leszbikus làny őrülten beleszeret egy olyan lányba aki előtte fiúval volt és az első szex után közlik a lányok hogy: Jaa amúgy csak kiakartam próbálni lánnyal és vissza megy az ex pasiához, ez elég durván megviseli a leszbiket. Ezért nem járnak biszex csajjal.
2017. júl. 5. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!