Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után jegyeztétek el a barátnőtöket? Hogyan történt? Gyűrűvel történt vagy egyéb ékszerrel?
5 éve vagyunk együtt,de még nem történt meg.Itthon felesleges is,hivatalosan nem lehet,meg amúgy sem fontos nekünk,nem garancia a boldogságra. Viszont van egy közös tetoválásunk:-)
31/N
Megértem :) Mi is hasonló cipőben járunk, 4 hónap után költöztünk össze és lassan 2 éve vagyunk együtt, minden tökéletes, ezért is fordult meg a fejemben a dolog.
Bár már mondta,hogy neki ez nem számít, de azért én szeretném, ha a szerelmünket egy gyűrű is jelképezné.
Nekem elégé érdekes volt, mivel a vőlegényétől cuccolt el és kérte a segítségemet egy ismerősöm a költözésben. Utána elkezdtünk beszélgetni és ez most is tart, 2 éve már. Beszéltünk erről a dologról, mondtam neki, hogy gyűrűt kapni fog, valamint zárt körű bulit fogunk tartani, ahol jelképesen házasodunk össze.
Mikor elmondtam a fenti tervemet, majdnem meghatódott és neki ez teljesen más érzés, mint amikor a volt faszija jegyezte el anno.
Kapkodni nem akarok, 5 éves tervben van benne. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!