Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mennyi idő után jegyeztétek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után jegyeztétek el a barátnőtöket? Hogyan történt? Gyűrűvel történt vagy egyéb ékszerrel?

Figyelt kérdés
2018. jan. 20. 15:14
 1/5 anonim ***** válasza:
52%

5 éve vagyunk együtt,de még nem történt meg.Itthon felesleges is,hivatalosan nem lehet,meg amúgy sem fontos nekünk,nem garancia a boldogságra. Viszont van egy közös tetoválásunk:-)

31/N

2018. jan. 20. 15:27
 2/5 anonim ***** válasza:
84%
4 év után. Én kértem meg a kezét, igen, rendes gyűrűvel. Hivatalosan nem lehetünk házasok, a bejegyzett élettársi kapcsolatot meg félnénk, hogy egyszer felhasználják ellenünk. Sajnos ez Magyarország, és itt tartunk... Amszterdamban házasodtunk össze, arany gyűrűt hordunk mindketten.
2018. jan. 21. 08:58
 3/5 anonim ***** válasza:
86%
Engem fél év után jegyzett el a párom, most, december elején. Gyűrűvel. Érdekes élmény volt, sosem hittem, hogy ez valóban meg fog történni, hogy egy nő megkéri a kezem. Fantasztikus érzés. :) Már az első pillanattól kezdve tudjuk, hogy összetartozunk, így ettől a lépésétől nem lepődtem meg. Van, aki azt gondolja, korai, és megpróbálja elrontani az örömünket. Sajnos, az ilyen ember a saját bizonytalan érzéseiből indul ki, mi határozottan tudjuk, hogy a világot jelentjük egymásnak. Vacsorával várt otthon, láttam rajta, hogy izgatott, és a szokásosnál picit jobban csillog a szeme, gondoltam, hogy valamiben sántikál. Miután végeztünk a vacsival, akkor megszólalt, hogy szeretne kérdezni valamit. :) Elérzékenyültünk mindketten. Tavasszal házasodunk, mivel Németországban élünk, így evidens, hogy itt.
2018. jan. 21. 20:27
 4/5 A kérdező kommentje:

Megértem :) Mi is hasonló cipőben járunk, 4 hónap után költöztünk össze és lassan 2 éve vagyunk együtt, minden tökéletes, ezért is fordult meg a fejemben a dolog.

Bár már mondta,hogy neki ez nem számít, de azért én szeretném, ha a szerelmünket egy gyűrű is jelképezné.

2018. jan. 21. 21:24
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem elégé érdekes volt, mivel a vőlegényétől cuccolt el és kérte a segítségemet egy ismerősöm a költözésben. Utána elkezdtünk beszélgetni és ez most is tart, 2 éve már. Beszéltünk erről a dologról, mondtam neki, hogy gyűrűt kapni fog, valamint zárt körű bulit fogunk tartani, ahol jelképesen házasodunk össze.

Mikor elmondtam a fenti tervemet, majdnem meghatódott és neki ez teljesen más érzés, mint amikor a volt faszija jegyezte el anno.

Kapkodni nem akarok, 5 éves tervben van benne. :)

2018. jan. 26. 00:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!