Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Kinézetváltoztatás? Ti hagytát...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinézetváltoztatás? Ti hagytátok el már a barátnőtöket miatta?

Figyelt kérdés

Már másfél éve ismerem a barátnőmet, januárban jöttünk össze. Én nagyon szeretem (sőt, majdnem az ismerettségünk óta oda vagyok érte), elviekben ő is elég ragaszkodó típus, én vagyok a második lány, akibe beleszeretett és az előzőnél is 3 évig próbálkozott (a csaj lerázta és megszíkott vele minden kapcsolatot, de még akkor is 3 évig mászott utána). Viszont elég sokat szokta kritizálni a hajamat, vagy éppen a ruháimat, a stílusomat.

Teljes mértékben a lányos lányok jönnek be neki, de azért annyira nem vagyok olyan. Most is csak azért hosszú (bár csak vállig érő) a hajam, mert nem merem miatta levágatni. Neki elég fontos az, hogy hogy néz ki a másik, ráadásul ő elég fiús alkat.

Én csak a hajamat szeretném elég rövidre vágatni, attól még ugyan annyira "lányos" maradnék. Hajfestetés, smink, ruhák, géllak, stb... Na meg már egy éve szeretném lenyiratni, de azt sem szeretném, hogy ez rámenjen a kapcsolatomra.

Tudom, eléggé piti dolog ezért otthagyni valakit, de még is eléggé félek ettől.

2016. ápr. 29. 09:53
 1/9 anonim ***** válasza:
19%

Jogos a félelmed. A külső is számít.

Az emberek nem csak érzelmi okokból hagyják ott egymást, vagy hidegülnek el egymástól, vagy nem vonzódnak már egymáshoz.

A külső és a belső egy nagy egységet alkot és így kell tekinteni az emberre. Egy adott emberként szerettek meg téged a külsőd és a belsőd alapján. Ha változtatásokat hajtasz végre akár a külsődön, akár a belsődön, teljesen reális az, hogy az új éned már nem fog annyira vonzó lenni a másik számára.

2016. ápr. 29. 10:03
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem mondd el neki, hogy te rövid hajjal érzed igazán jól magad. Ha meg azt nem képes elfogadni akkor sajnos nem ő volt neked megírva
2016. ápr. 29. 14:43
 3/9 anonim ***** válasza:

Ha a barátnőm kitalálná hogy holnaptól kezdve kopasz szeretne lenni, és erősen ragaszkodna is hozzá, én támogatnám.

Hiszen szeretem, fontos hogy ez egy önzetlen szeretet legyen.

2016. ápr. 29. 21:04
 4/9 anonim ***** válasza:

Szard le és vágasd le. Ha emiatt nem kellesz már neki, akkor nem ért sokat amúgy sem az egész kapcsolat és jobb is, hogy vége lett, még ha átmenetileg nagyon fáj is. Azzal a lánnyal érdemes együtt lenni, akinek abban a formádban tetszel és kellesz, ahogyan leginkább önazonos vagy és jól érzed magad a bőrödben.

Tapasztalatból mondom, nálam is volt, ha nem is pont ilyen, de hasonló helyzet. Szakítottunk és bár először szörnyen éreztem magam, azóta sokkal boldogabb vagyok, szinte megfordult velem a világ, évek óta nem voltam ilyen energikus és felszabadult.

2016. ápr. 29. 22:49
 5/9 anonim ***** válasza:
Ne érts félre kérdező, de én megértem a barátnődet. Nekem se tetszene pl., ha a barátnőm leborotválná a fejét oldalt, vagy kitetováltatná magát... Az elsővel értek egyet... Szerintem nem vagytok egymáshoz valóak. :/
2016. ápr. 30. 09:13
 6/9 anonim ***** válasza:

Ez rövid haj hosszú haj dolog elég érdekes. Magamon azt figyeltem meg, hogy a hosszú hajú lányokat sokkal vonzóbbnak találom, mint a rövidhajúakat. Sőt ennél is továbbmenve, több távolabbi nőismerősömön megfigyeltem, hogy úh, de szexi, mikor hosszú hajuk volt, mikor pedig később rövid hajjal megláttam őket, akkor nem éreztem semmit, valahogy semlegessé váltak. Aztán aki megint visszanövesztette a haját, arról ismét úgy gondoltam/éreztem, hogy szexi.

Mondjuk nálam ez lehet, hogy ilyen fétis-féleség, de nagyon kevés rövid hajú ányra izgultam fel életem során.

De, hogy a kérdésedre válaszoljak én a szexuális kisugárzást hajhosszban mérem, mondjuk úgy válltól hát középig érő hosszban. (Az ennél hosszabb haj már szerintem is nagyon macerás lehet.) Szóval, ha a barátnőm egyszer csak meglepne egy új rövid frizurával, akkor viccesen megkérdezném tőle, hogy Ki tette ezt Veled, mindjárt elintézem! És megkérném rá, hogy növessze vissza.

Szóval ha a Te barátnőd is hozzám hasonlóan gondolkozik/érez a hosszú hajat illetően, akkor lehet, hogy kellemetlenül fogja érinteni ha levágatod a hajad.

2016. máj. 1. 16:15
 7/9 A kérdező kommentje:
#6: Nem is valószínű, hogy megtartanám a hajamat, szóval ha kérné, visszanöveszteném. Egyszerűen szeretném egyszer kipróbálni azt is.
2016. máj. 1. 17:06
 8/9 anonim ***** válasza:
6-os vagyok, kérdezz esetleg rá nála, hogy mit szólna hozzá. Az ismerőseim akik kipróbálták a rövid hajat mind azt mondták, hogy ú de jó, milyen könnyen kezelhető, a hajszárítási idő a korábbi töredékére csökkent, csak hát számomra kevésbé szexi, mások számára meg nem tudom.
2016. máj. 1. 17:42
 9/9 anonim ***** válasza:
Te nem tartasz attól, hogy a kinézeted kritizálása csak egy enyhe megnyilvánulása a kontrollmániájának? Úgy értem, most a hajad meg a stílusod problémája, később pedig egyre több minden lesz az. Persze ne legyen igazam, de akkor is, el kellene gondolkodnod azon, hogy miért nem tud téged olyannak elfogadni, amilyen vagy, ha elvileg szeret téged. Ez most ilyen ordas-nyálas közhely, de attól még igaz. Felnőtt ember szerintem túl tud lépni ezeken a piti dolgokon, amiken a párod problémázik.
2016. máj. 1. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!